Tallib Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Problem jest prozaiczny mam XP'ka i niech ktoś mi powie- jak to zrobić, żeby ustawić wielkość wyświetlanej stronki internetowej [mam IE], bo coś się pokiełbasiło jak przechodzę z jednej str. do drugiej to się otwiera raz mała raz duża i za każdym razem trzeba maksymalizować-jak ustawić żeby XP zapamiętał ustawienia wyświetlonej strony i zastosował je do wszystkich wyświetleń?? Edytowane 29 Maja 2005 przez Tallib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mnie swego czasu okropnie wkurzało np. to, że IE po jakimś krótkim czasie przestał zapamiętywać rozmiar okna przeglądarki i czasami sie otwierała na pełnym ekranie, czasami w oknie - niezależnie od tego jak ostatnio wyłączyłem. Jak to rozwiązałem? Zmieniłem przeglądarkę na Mozilla Firefox i jestem wielce zadowolony :) IE to przeżytek, zastanów się nad tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 1. zmien przegladarke 2. jesli chcesz zostac przy IE, to mala rada: IE zapamietuje ustawienia podczas czyszczenia historii - dziwne, ale prawdziwe.. testowalem przed chwila na IE 5 z W2K Ustaw na full i Narzedzia-> Opcje internetowe-> Wyczysc historie, a potem wylacz i jak wlaczysz, to powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Pytanie banalne więc wytłumaczę łopatologicznie: Otwierasz okno zminimalizowane (czyt. mniejsze, nie zajmujące całego ekranu), rozciągasz je za pomocą kursora (a nie maksymalizacji) na cały ekran (najeżdżając na krawędzie okna pojawią się strzałki) i zamykasz. Po ponownym otwarciu powinno być ok. U mnie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tallib napisał(a): Problem jest prozaiczny mam XP'ka i niech ktoś mi powie- jak to zrobić, żeby ustawić wielkość wyświetlanej stronki internetowej [mam IE], bo coś się pokiełbasiło jak przechodzę z jednej str. do drugiej to się otwiera raz mała raz duża i za każdym razem trzeba maksymalizować-jak ustawić żeby XP zapamiętał ustawienia wyświetlonej strony i zastosował je do wszystkich wyświetleń?? 1471038[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BikerBo Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a moze mozille firefox - wszystko ma lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja uzywam Opery i nie mam takich problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 czyszczenie historii działa i zmień temat na regulaminowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tallib Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dex'ior napisał(a): czyszczenie historii działa i zmień temat na regulaminowy 1473058[/snapback] Nie działa! Ani czyszczenie ani rozciągnięcie [tyle to i ja wiedziałem akurat na ten temat]- więc może jakieś inne pomysły... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 expi napisał(a): Ja uzywam Opery i nie mam takich problemow. 1472939[/snapback] Zdaza mi sie to rowniez na operze, tak wiec..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...