wyszukuj Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Czy ktoś wie jak cofnąć przywracanie systemu?? jest mi to potrzebne z dwóch powodów 1) coś się skaszniło ze sterami 2) zginęły save'y :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 1. Dlatego wlasnie zawsze wylaczam przywracanie systemu. 2. Poszukaj w pomocy Win, ale watpie - skoro cofnales sie w przeszlosc, to nie mozesz miec punktu, ktory zrobiles pozniej... 3. Do kopii lepiej uzywac Ghosta lub innych podobnych... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Można cofnąć przywracanie, patrz w 'pomoc i obsługa techniczna' tam gdzie się wybiera punkt przywracania, jest opcja cofnięcia. Tak kojarzę bynajmniej, bo kiedyś to robiłem i się udało, teraz nie mam XP więc nie sprawdzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ale ten punkt wybiera sie w systemie awaryjnym i jak go właczam to samo automatycznie wyskakuje czy chce przsywrócić i jak chce to mam wybrać date Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a nie moze zrobic podczas uruchamiania sie kompa na starcie F8 aby przywrocil ostatnia poprawna zapisana sesje ? czy jednak nie? bo Ullisses cos wspominal, ze nie ma takiej mozliwoscie... hmm to wytlumaczcie tez mi przy okazji... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ale ja juz dalem cofniecie ale teraz chce spowrotem do przodu kapujesz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Hmm.. czyzbym jednak (na Twoje szczescie) sie mylil... :) http://www.chip.pl/archiwum/sub/article_10806.html http://support.jp.dell.com/docs/systems/op...o/UG/xpfeat.htm Jak mowilem: nie uzywam tej funkcji wiec mam prawo sie mylic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyszukuj Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) dobra udało się zepsuło sie jeszcze raz i cofnąłem do dobrego miejsca i działa Edytowane 1 Czerwca 2005 przez wyszukuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...