alberto Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Cześć czytałem już różne rzeczy na forach lecz nie spotkałem precyzyjnej odpowiedzi jak to zrobić. Nabyłem seagate 200GB i mam płyte (ECS K7S5A 3.1), która widzi 128 GB zaktualizowałem Bios( honeyX OC 030327 beta) ale dalej nic chociaż pisało ze ta wersja biosu rozwiązuje problemy z hdd>160GB Co jeszcze można zrobić? Inny bios? A może powinienem użyć innego programu flaszujacego bo ten którego użyłem był sciągany ze stony ecs z innym biosem, który też nie poprawił sprawy. Napiszcie co robić?? ewentualnie jeśli tylko nowa płyta rozwiązuje ten problem to co powiecie o MSI KT6V-LSR KT600 z góry dziękuje i pozdrawiam wszystkich:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zainstaluj najnowszy, oficjalny bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zainstaluj najnowszy, oficjalny bios 1471092[/snapback] dzięki, tylko ze instalowałem oficjalny i wczoraj był on najnowszy (ze stronki ecs) chodź date miał sierpień 2003 Jeśli znasz nowsze to podeslij mi link pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 To nie wina plyty ale windowsa!! potrzeba ci Windy XP conajmniej z SP1,podstawa ma ma blokade do 128GB! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 To nie wina plyty ale windowsa!! potrzeba ci Windy XP conajmniej z SP1,podstawa ma ma blokade do 128GB! 1472424[/snapback] dzieki to bardzo mozliwe bo mam wrażenie że bios widzi 200 GB natomias windows chociaz xp widzi w tej chwili 637 GB - co za dysk :) a jesze jedno - co to SP1?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Service pack= sp lepiej instaluj odrazu sp 2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Service pack= sp lepiej instaluj odrazu sp 2. 1472484[/snapback] dzieki Domik pozdro dla wszystkich:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rog007 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Hej Mam pytanko. Chce kupic dysk 200GB ale mam plyte k7s5a v1.0. Chcialbym sie dowiedziec czy ruszy mi ten dysk na tej plycie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...