Xalpha Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Pisze sobie jak zwykle na gg... a tu mi pelno okienek z nieznajomymi nawyskakiwalo: o tresciach zazwyczaj "?" albo ";/" Czy mozliwe ze ktos wykradl numery gg lub to są jakies... ataki ? Dziwne ;/ Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Może to i atak ale z gg są czasami większe jaja... Siedzimy kiedyś u kumpla i się bawimy gadulcem...i nagle taki bajer >> każdą osobę która była dostępna mogliśmy podglądać - znaczy się klikasz 2 razy na osobę na liście i np jeśli rozmawiała z 2 osobami wtedy to wyskakiwały 2 okna z prowadzonymi przez nią rozmowami :| ...Do tej pory się zastanawiamy o co tam biegało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Kiedys przytrafila mi sie inna akcja :]. Siedze przy kompie, przegladam www i nagle kolega o nicku "bula" pisze do mnie "odwal sie odemnie, nie chce z toba rozmawiać", pochwili od nie zapisanego nr. dostaje wiadomosc: "bula ja cie kocham !!" zglupialem :blink: :blink: Tak jakby moj nr gg stanol na drodze miedzy dwoma innymi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) A mi kiedyś gg nie działało!!! (za oknem widać błysk, po chwili słychać głośny grzmot i potworny szalony śmiech MUAHAHAHAHA!!! ) B) Jestem adoptowanym wnuczkiem Agaty Cristin. Ups... Przeenieśli temat na oślą... :oops: Edytowane 30 Maja 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jestem adoptowanym wnuczkiem Agaty Cristin. A któż to taki Agata Cristin? Może chodziło Ci o Agathe Christie? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) Boooooże Sysak - Agathy Christie ! Weź nie rób wsi :P Co do gadu ... To jeden wielki szajs ... Dlatego używam tlena :mrgreen: Edytowane 29 Maja 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mi caly czas wywala okno dialogowe, ze skrypty sa bezpieczne i czy chce ich uzywac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 bruce: AFAIK pod 2k3 tylko tak jest.. Ja mam wersje 6.1: - wlaczam archiwum 1 raz, klikne na konkretna rozmowe i ok, jak klikne na nastepna (dowolna inna), to archiwum sie wywala i trzeba wlaczyc jeszcze raz - wtedy juz dziala ok (do nastepnego uruchomienia gg) - wylaczylo sie zawijanie wierszy w oknie komunikatow i musze zap... zasuwac suwakiem w prawo, aby czytac dlugie wiadomosci - animacje nie dzialaja lub przestaja dzialac kilkanascie sekund po wyswietleniu - gubi ostatnie slowa, przy dlugich opisach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Mi działo się coś takiego, że musiałem przewijać całą rozmowę, bo nie pokazywało mi nowych wiadomości :? Panowie - przesiadać się na tlena ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Lepiej Mirandę IM :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ULLISSES i Bruce - podziwiam waszą cierpliwość. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 paulo: ja podziwiam userow Tlena, ktorzy dostaja reklame z odliczaniem do zamkniecia :) Chyba sie przerzuce na Tlena tez, albo sprawdze Mirande i AQQ. Jesli na Tlen, to napisze przy okazji malutki programik, ktory bedzie ubijal reklame bez czekania na odliczanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jaką reklame? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 ehh ludzie od tego jest konnekt a nie zwykly klient gg, przeciez zwykly klient smierdzi na odleglosc, odkad uzywam konnekta, za nic nie przesiade sie na zwykle gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 paulo: ja podziwiam userow Tlena, ktorzy dostaja reklame z odliczaniem do zamkniecia :) 1471472[/snapback] Taka reklama w AQQ była. Polecam Mirandę - używam ponad 1,5 roku i nie zamierzam zmieniać na inny komunikator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 swoja droga nowe rodzaje wirusow przenoszonych przez komunikatory zaczynaja powstawac :wink: podobno to nowy trend :D podobno jak sasser teraz infekuje w 14 minut to te komunikatorowe maja ten czas rowny 14sec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 dobra widze, ze tutaj same spece gadaja, ide sciaganac ta Mirandę IM :wink: , ale jak mi sie nie spodoba to bedzie Wasza wina B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Sprawdzalem w obsludze Konnekta, Aqq i Mirande. Konnekt wygrywa z nimi imo. W Aqq dobry jest tab do przeskakiwania miedzy rozmowami, ale i tak nie jest do konca dopracowany. Konnekt Uber Alles! Edytowane 30 Maja 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmaniaczek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 dokładnie , konnekt the best :) www.konnekt.info :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 O moj boze! zainstalowalem ta Mirinde czy cos tam :| ale trudna obsluga, za duzo "bajerow" i wogole takie beznadziejne teraz sprawdzam next comunicators B) (za chwile zdam relacje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Taka reklama w AQQ była. Polecam Mirandę - używam ponad 1,5 roku i nie zamierzam zmieniać na inny komunikator. 1471480[/snapback] W tlenie na dzień dobry wyskakiwało okno z reklama i można je było zamknąc chyba po 5 - 10 sek. No ale od czego jest banner killer ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Heh Ja używałem kilku "gadaczy" Najbardziej do gustu przypadł mi AQQ, niezła jest też Miranda, na trzecim miejscu dałbym GG, jego największy plus to prostota, beż bajerów, wtyczek dodatków, za to wyjątkowo do gustu nie przypadł mi tlen, jak dla mnie jakoś mało przejżysty jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tlen mi wywalal kompa :shock: Z czyms tam sie gryzl najwyrazniej i tylko problemy z nim byly... A w GG mi nie dzialalo przesylanie plikow :? Od dluzszego czasu siedze na Mirandzie i nie mam zamiaru wysiadac :) Moze nie jest piekna, ale ma wszystko co potrzeba. No i przy okazji mam w jednym komunikatorze IRCa i ICQ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 O moj boze! zainstalowalem ta Mirinde czy cos tam :| ale trudna obsluga, za duzo "bajerow" i wogole takie beznadziejne 1471601[/snapback] :D Mirandę, a nie Mirindę (w Polsce upały - pić się chce ;) ). Poświęciłbyś jej trochę czasu, to by działała jak "szwajcarski zegarek". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 :D Mirandę, a nie Mirindę (w Polsce upały - pić się chce ;) ). Poświęciłbyś jej trochę czasu, to by działała jak "szwajcarski zegarek". 1471810[/snapback] wlasnie w tym tkwi caly problem, ze nie mam czasu :wink: B) ale teraz mam tego konekt'a czy jakos tam :lol: no i go ladnie "dopracowalem" i naprawde suuuper, jak narazie THE BEST!! nie zmienie napewno, narazie na zaden z nowo poznanych i reszty :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 A moze servery gubią numery ?? (tzn wiadomosc wyslana do jakiegos numery dochodzi do innego itp) Chociaz w tej samej chwili moja znajoma tesh dostala w ... wiadomosci. Tlena... nie kcem ;( Reklamy, a po za tym denerwują mnie te 2 ikonki na pasku zadan zamiast jednej (da sie to jakos zmienic, ale zeby byla obsluga i tlena, i gg ? Chociaz.. jedna wtyczka mi sie w tlenie podobala.. nazwy nie pamietam... ale taka zeby wpisywac hasło jezeli chce sie z kims porozmawiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 PSI & Tlen r0x ... GG>SHIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a dlaczego nikt nie wspomina oa wpk? :) toż to też niezły kombajn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja używam Jabbera a do tego Psi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 A moze servery gubią numery ?? (tzn wiadomosc wyslana do jakiegos numery dochodzi do innego itp) Chociaz w tej samej chwili moja znajoma tesh dostala w ... wiadomosci. Tlena... nie kcem ;( Reklamy, a po za tym denerwują mnie te 2 ikonki na pasku zadan zamiast jednej (da sie to jakos zmienic, ale zeby byla obsluga i tlena, i gg ? Chociaz.. jedna wtyczka mi sie w tlenie podobala.. nazwy nie pamietam... ale taka zeby wpisywac hasło jezeli chce sie z kims porozmawiac :D 1472001[/snapback] Reklamy >> banner killer pod tlena. Wypasiony jest. Co do 2 ikonek ... Zaznacz sobie na pasku, aby ukrywał Ci nieaktywne ikony czy jakoś tak. Potem uruchom tlena i zaznacz, żeby ikonka z gadgadu pod tlena była niewidoczna, albo ikonka głowna tlena. I po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...