SGJ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Którys plugin do tlena ma mozliwość usunięcia drugiej ikonki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Którys plugin do tlena ma mozliwość usunięcia drugiej ikonki. 1472089[/snapback] KillDaGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) 1472129[/snapback] Thx... teraz to bedzie ok ;) A niewiecie czy nie ma jakiegos kombajnu z gg + tlen + skype ?? :> PS: http://dl.gery.pl/send.cgi/429b16b5cf582ab...ki/KillDaGG.rar Poprawny link ;) Edytowane 30 Maja 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 stestujcie hapi , siedze od jakis 3 miesiecy i niema z nim zadnych wiekszych prolemów POLECAM www.hapi.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 stestujcie hapi , siedze od jakis 3 miesiecy i niema z nim zadnych wiekszych prolemów POLECAM www.hapi.pl 1472152[/snapback] Brzmi jak karma... dla psów :P Ok, zainstalowałem tlena: A TU SZOK: co to za numery mialem na liscie? jakis ludzi numery, nie widzialem ich....: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Import kontaktów z serwera GG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Import kontaktów z serwera GG? 1472214[/snapback] O dziwo tak ;) Sprawdzielem te numery- tylko jeden jest znajomy :( Ale skad one sie tam wziely ?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Dobrze, kolejny nawrócony ;) Tlen rox :). P.S. Uzywa ktos ICQ ? Szkoda ze to takie mało popularne w Polsce (w porownaniu do protokołu gg np.) Edytowane 30 Maja 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Dobrze, kolejny nawrócony ;) Tlen rox :). P.S. Uzywa ktos ICQ ? Szkoda ze to takie mało popularne w Polsce (w porownaniu do protokołu gg np.) 1472226[/snapback] Yhm... tworzą sie juz kulty tlen, firefoxa itp :) Fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ostatnio chyba są jakieś problemy z importem kontaktów, bo to już nie pierwszy taki przypadek widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 A niewiecie czy nie ma jakiegos kombajnu z gg + tlen + skype ?? :> 1472133[/snapback] Miranda, ale w protokole skype tylko rozmowy tekstowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) gg ssie. mi takie cos nie wywala (bo kadu 0.4 rlz) Edytowane 30 Maja 2005 przez markollX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Raz patrzę sobię archiwum rozmów, a tam znajomy z kolegą gadali o wyścigach na 1/4 mili :P blah, głupie gg ;] Chyba znów wrócę do mirandy.... tak btw. ktoś wie jak zaradzić długiemu wysyłaniu wiadomości w mirandzie ? Edytowane 30 Maja 2005 przez vojtas21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 O dziwo tak ;) Sprawdzielem te numery- tylko jeden jest znajomy :( Ale skad one sie tam wziely ?? :mur: 1472224[/snapback] Nr. zablokowane xD btw. Kadu ROX ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Dobrze, kolejny nawrócony ;) Tlen rox :). P.S. Uzywa ktos ICQ ? Szkoda ze to takie mało popularne w Polsce (w porownaniu do protokołu gg np.) 1472226[/snapback] używam ICQ jako dodatkowego :) fajny jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja tez "uzywam".. Zainstalowalem dla proby i chęci obczajenia i tak zostało.. ale jeszcze przez niego nie gadałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nr. zablokowane xD btw. Kadu ROX ;] 1472722[/snapback] Nienie nie :P Tych numerów zablokowanych to ja chyba ze 20 mialem a tu jakies 5 tylko... ;/ Dobra nie wazne: GG SUXXX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ktoś wie jak zaradzić długiemu wysyłaniu wiadomości w mirandzie ? 1472717[/snapback] Długiemu ? Jaki protokół ? Jeżeli gg, to ściągnij wersję 0.0.2.9 - u mnie działa świetnie (o ile to określenie pasuje do tej sieci). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Długiemu ? Jaki protokół ? Jeżeli gg, to ściągnij wersję 0.0.2.9 - u mnie działa świetnie (o ile to określenie pasuje do tej sieci). 1472807[/snapback] nie wyraziłem się jasno, protokół gg, wersja 0.0.2.9..... w protokole msn/icq wysyła mi się szybko a w gg czasem nie chce dostaczyć wiadomości :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 W gg czasem wiadomość teoretycznie jest wysłana, a nigdy nie dociera, niezależnie od używanego komunikatora - taki jest urok sieci gg. Nie wiem jakiego używasz okna rozmowy (nconvers, srmm, tabsrmm, scriver), w tabsrmm można zwiększyć message send timeout (ja mam 30s). W sieciach Jabber, Tlen wysyła błyskawicznie, w gg czasem trzeba kilka sekund poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Też się nawracam. Już ssę tlena. Aha! I co to jest siakiś Tlen+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 nie wyraziłem się jasno, protokół gg, wersja 0.0.2.9..... w protokole msn/icq wysyła mi się szybko a w gg czasem nie chce dostaczyć wiadomości :| 1472810[/snapback] A moze slij wiadomosci bez potwierdzen? Swoja droga - czy w PSI jest juz przesylanie plikow? Bo podobal mi sie bardziej od Mirandy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 My tu gadu-gadu, a tlen się ulatnia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Poprzestawiałem kilka rzeczy (między innymi te opcje które radziliście zmienić) i jest już dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Hehehe Siedze od wczoraj na tlenie i jest :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 a ja sie przywiazalem do konnekta... wczesniej uzywalem gg, potem tlena a pozniej mirandy (bardzo fajna ale brakowalo jej jednego elementu: opisow kontaktow) i w koncu konnekt - troche zabawy z konfiguracja ale jak juz sie zrobi to lux :wink: i co najwazniejsze, nie dopatrzylem sie jeszcze wad :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Wcześniej w mirce opisy wyświetlały się po najechaniu myszką na kontakt, a teraz są pod kontaktami. (zorbiłem sobie elo bling bling west coast tło ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Wcześniej w mirce opisy wyświetlały się po najechaniu myszką na kontakt, a teraz są pod kontaktami. (zorbiłem sobie elo bling bling west coast tło ;]) 1473874[/snapback] to bylo jakis czas temu - sciagnalem chyba nawet jakas wtyczke odpowiedzalna za to ale nie dzialalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 witam, zmeinilem gg na konnekt'a, mam wtyczke gg bylo wszystko, OK naprade mi sie podobal, ladnie dopracowalem go jeszcze, lecz dzisiaj sie zaczely dziwne rzeczy dziac :angry: zmienia mi sie staus sam na niedostapeny, i jak chce zmienic, nie dzie, musze ponownie uruchomic konnekt'a i jest OK... ale za pare minut, sekund dzieje sie tak samo od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Hehehe Siedze od wczoraj na tlenie i jest :lol: :lol: 1473851[/snapback] Kolejny nawrócony B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...