Jin* Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 witam, zmeinilem gg na konnekt'a, mam wtyczke gg bylo wszystko, OK naprade mi sie podobal, ladnie dopracowalem go jeszcze, lecz dzisiaj sie zaczely dziwne rzeczy dziac :angry: zmienia mi sie staus sam na niedostapeny, i jak chce zmienic, nie dzie, musze ponownie uruchomic konnekt'a i jest OK... ale za pare minut, sekund dzieje sie tak samo od nowa...Zapytaj na forum konnekta, tam predzej beda wiedzieli co zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ja tam jade w tlen + w hosts wywalilem miejsca z reklamami i jest GIT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 a ja chodze i zarażam wszystkich wkoło KONNEKTEM... i juz nie widze zycia bez niego :lol: i udało mi sie nakłonić.. ba nie tzreba nakłąniać.. wysatrczy dać komuś posiezdieć na nim z pół godzinki :) i już porzuca dany deklikwent gg na zawsze :)... Najwiekszego wielbiciela gg nawet udało sie przekonac.. uparcie twierdził (mój kumpel) ze gg rox... no aż pewnego dnia powiedział.. ok skąd moge zassać konnekta :) A co go nakłoniło? A to że GG nie radzi sobie z przesyłaniem grafiki.. niewiedziieć czemu - skoro sami to wymyślili :).. a między konektami można spokojnie przesyłąć pliki graficzne po 1MB wielkości.. (np zrzuty ekranu etc, czy wybrane kawałki ekranu... to się strasznie przydaje...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no nie powiem konnekt fajny fajny ale tak.... wkurza mnie ze jak prubuje kogos znalesc z listy i raz nacisne np "b" to mi znajduje osobe dostepna i dalej nie przeskakuje po osobach zaczynajacych sie na "b" wiec musze recznie szukac :/ oraz problemy z sms :/ nie moge wysla ;[[[[[[[[[[ oraz nie wiem jak sprawdzic jak ktos jest zapisany w katalogu publiczyn a tak pozatym super :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nie wiem jak sprawdzic jak ktos jest zapisany w katalogu publiczynppm--->wiecej--->odswiez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Dobrze, kolejny nawrócony ;) 1472226[/snapback] Kolejny nawrócony B) 1474178[/snapback] Gdzieś juz to slyszalem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 wlasnie w tym tkwi caly problem, ze nie mam czasu :wink: B) ale teraz mam tego konekt'a czy jakos tam :lol: no i go ladnie "dopracowalem" i naprawde suuuper, jak narazie THE BEST!! nie zmienie napewno, narazie na zaden z nowo poznanych i reszty :wink: 1471929[/snapback] Juz ktos napisal cos ad. Opery ;] --- Selekcja naturalna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ja używam polskiego konnekta i jestem bardzo zadowolony. Konnekt Chodzi syzbciutko i nie mam z nim żadnych problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 witam, zmeinilem gg na konnekt'a, mam wtyczke gg bylo wszystko, OK naprade mi sie podobal, ladnie dopracowalem go jeszcze, lecz dzisiaj sie zaczely dziwne rzeczy dziac :angry: zmienia mi sie staus sam na niedostapeny, i jak chce zmienic, nie dzie, musze ponownie uruchomic konnekt'a i jest OK... ale za pare minut, sekund dzieje sie tak samo od nowa... 1474144[/snapback] ustawienia -> uzytkownik -> tryb auto-away -> wylaczony powinno pomoc bo ja mialem ten sam problem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 tylko, ze auto - away ustawia ci status 'zaraz wracam' a nie rozlacza z serwerem... moze stara wtyczka i robi takie bledy? u mnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 tylko, ze auto - away ustawia ci status 'zaraz wracam' a nie rozlacza z serwerem... moze stara wtyczka i robi takie bledy? u mnie dziala 1474855[/snapback] u mnie rozlaczala wiec jest prawdopodobienstwo ze u M@Ly'ego tez... sprobowac nie zaszkodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Ja tam dosyc dawno przesiadłem sie na Tlena ;] Mam go bez żadnych wtyczek pluginow ;] I nie narzekam ;p == Tlen Roxx :wink: Edytowane 1 Czerwca 2005 przez RogerWhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ustawienia -> uzytkownik -> tryb auto-away -> wylaczony powinno pomoc bo ja mialem ten sam problem... 1474817[/snapback] thx za pomoc.. juz OFF :wink: u mnie rozlaczala wiec jest prawdopodobienstwo ze u M@Ly'ego tez... sprobowac nie zaszkodzi 1474872[/snapback] ta, jak narazie konnekt chodzi 5 minu na tym auto-away OFF i jest dobrze, zoabczymy po paru dniach, ale dzieki za wskazowke, docenie to :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ja uzywam najnowszego Tlena + wtyczka GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Też używam tlena + pare pluginów. Do tego ikonki i emotki takie jak w gg, inny niz standardowy skin i full wypas ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A ja mam łopate, chętnie bym ją użył. Jaki jest temat przewodni, a czego tyczą się posty ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 A ja mam łopate, chętnie bym ją użył. Jaki jest temat przewodni, a czego tyczą się posty ? :mur: 1477689[/snapback] Nie rob OT :P Zaraz zmienie nazwe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wątek "zboczył' na pogawędki o komunikatorach i nawrocił pare osob na Tlena B) Bardzo dobry topic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wątek "zboczył' na pogawędki o komunikatorach i nawrocił pare osob na Tlena B) Bardzo dobry topic :P 1477805[/snapback] Dobra kontynuujmy dalszą pogawędkę: Znacie jakies fajne wtyczki do tlena po za wymienionymi ? Dajcie od razu linki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 2 dni temu przerzucilem sie a konnekta i na gg juz nie wroce nigdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zakochałem się w Mirandzie... Teraz tylko pracuję nad tym, żeby wizualnie upodobnić ją do starego GyGy. Ma ktoś może pakiet emotów gg w pliku *.xep? Byłbym wdzięczny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja tam uzywam Tlen'a i raczej watpie zebym go zmienil. Probowalem roznych komunikatorow, ale ten jest dla mnie najlepszy. Z mocnej konkurencji dla Tlena moze byc AQQ jak poprawia szybkosc dzialania. (W/g mojej skali) Miranda i Konekt -> nie dla mnie, za duzo zabawy by "jakos to dzialalo", no i nie potrzebuje kombajnu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dobra kontynuujmy dalszą pogawędkę: Znacie jakies fajne wtyczki do tlena po za wymienionymi ? Dajcie od razu linki :) 1477909[/snapback] grrrrrrrrrr. Wiesz, że Tlen ma stronę? Tak!. jej adres to tlen.pl :lol: http://www.tlen.pl/ktlg/plugins/ http://www.tlen4you.net/download.php?id=001005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Dobra kontynuujmy dalszą pogawędkę: Znacie jakies fajne wtyczki do tlena po za wymienionymi ? Dajcie od razu linki :) www.tlen.biz Obszerna stronka z pluginami,ikonkami,dzwiekami,skinami itp. itd. Od siebie polecam plugin AntySyf - plugin anty-łańcuszkowy (zaaplikowalem go po śmierci Papieża i ewidentnemu nasileniu tej plagi :?) Dziala na zasadzie wykrywania słow, jezeli cos nie spasuje kolesiowi wyswietla sie automatyczna odpowiedz ktora sami generujemy :twisted: Jest tego sporo - kazdy lubi co innego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja mam zassanego Auto Statusa do tlena i działa dużo lepiej niż ten z gadu. Nie wiesza sie itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) dobra jesszcze jeden problem cholernie przyzwyczailem sie do tych ikonek z gg i jest mozliwosc aby w konekcie byly te ikonki ? :-) chociaz te podstawowe update ok nie bylo pytania teraz juz znalazlem : X Edytowane 2 Czerwca 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) grrrrrrrrrr. Wiesz, że Tlen ma stronę? Tak!. jej adres to tlen.pl :lol: 1477997[/snapback] Thx :) Wiem wiem... ale chodzi o adresy gdzie jest duzo dobrych wtyczek a nie na Tlen.pl :) :P Edytowane 2 Czerwca 2005 przez Onio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightClubber Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Różne różności do tlena http://www.tlen.biz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Podałem tą stronke 3 posty wyżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) Ja ostatnio wkurzam w tlenie morsem ludzików z gugu :) szkoda że nie ma żadnego dekodera do tego... przynajmniej by była zabava :) Edytowane 2 Czerwca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...