meeron Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Edytowałem posta wyzej, ale napisze jeszcze raz. W nowych testowych tlenach profile zostały przesunięete do documents and settings. I teraz tego tlena to sobie mogą..... Przez ponad 2 lata miałem tlena na osobnej partycji i mam z tych 2 lat archiwum. Po instalacji nowego systemu uruchamiałem tlena z drugiej partycji i tyle. A jakos nie widzi mi sie przy kazdej instalce systemu wykonywanie kopii profilu. fakt to tragedia wrecz, ja mam swojego piknego tlenika na ftpie i gdzie mam dostep do neta sciagam zrarowana paczke i jest mysle ze ktos naplodzi jakas wtyczke zeby to naprawic , zaraz sobie zupdejtuje tlena poki nie ma jeszcze tych profili przeniesionych do D A S elo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Mam najnowszą wersje Mirandy i chcę zainstalować skina xpk PixelPerfect Aqua 1.0 Jak to zrobić ? bo nie umiem zainstalować clist modern :? Edytowane 20 Maja 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Nie masz najnowszej wersji ;) Zeby zainstalowac clist modern (tak, zeby byl widoczy na liscie pluginow) musisz miec co najmniej build 0.4.2.8 (czy jakos tak) dostepny stad: http://www.miranda-im.org/development/ Potem juz pojdzie z gorki, bo clist_modern sie pojawi na liscie pluginow i bedzie mozna wlaczyc sobie modernowe skorki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...