ICapt Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 mam xp-m 2500+; ASUSa a7n8x-e; próbowałem zaktualizować cpu driver, ale odrzuca tego service pack'a; a program powernow 3.0.4, w czasie instalacji wyświetla, że system nie wspomaga technologii Powernow, więc nie będzie wpełni działać; ten wątek był już rok temu, w lipcu, ale do końca nie zostało wyjaśnione czy da się to zainstalować na desktopach czy technologia ta odnosi się tylko do notebooków?? Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Zdaje mi sie do laptopów i do procków mobile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) No dobra ale jak przerobie swojego procka na mobila to bedzie to dzialac czy nie??? Fabrycznie mnoznik mam zablokowany Edytowane 29 Maja 2005 przez mib Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ICapt Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to mam Mobile'a 2500+; a komuś z Was udało się to zainstalować na desktopie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...