punek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Witam!! Mam zainstalowane 2 systemy 98SE i XP. 98SE jest na dysku C: a XP jest na D:. Mam takie pytanko. Czy mogę sformatować partycję C: i przenieść później Xp-ka na tą partycję. Za odpowiedzi z góry dzięki Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 ojjj chyba raczej nie ma takiej mozliwosci.. ale niech ktos mnie poprawi jak sie myle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Amnie sie wydaje że chyba tak przeiseś system a potem z płyty Xp daj niech sprawdzi system powinno przejść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Witam!!! PQMagic 7 robiłem taki bajerek z dysku na dysk i wszystko było o.k. Tylko ja miałem na FAT32 i nie wiem czy można skopiować partycję NTSF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Witam!!! PQMAGIC 7 to program tak? Jak tak to możesz zapodać linka jakiegoś jeżeli tan plik nie przekracza 4mb bo jestem modemowcem :( Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...