Orbital Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 po prostu chce grafike kupić jak najlepszą na moją płyte główną ALE taką którą mi obłuży płyta chodzi generalnie o to że nie chce kupować grafiki będzie szybsza niż możliwości płyty głownej obecnie mam Geforce TI 200 core250 ram400 64MB (takie ma ustawienia niepodkręcone) żeby nie robić zamieszania bo wyciąg z analizy płyty jest długi a się nie znam które parametry pomóc mogą w doborze karty... podaje link do pliku txt Wyciąg z SISOFT Sandry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 no wiec tak... szukasz grafy, ktorej ci nie bedzie ograniczal zbytnio procesor a nie plyta glowna ;) powiedz lepiej jaki masz ten procesor i ile chcesz wydac na grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbital Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a to nie zależy od przepustowośści szyny czy coś? jak to jest? z tego co mówisz to ja nie mam ograniczeń w wyborze grafy? procesor mój AMD Athlon 2200XP+ 1800Mhz rzeczywistej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 procka masz wporzo :-P kup coś ala radeon 9550 gigabyte`a albo co jednak bardziej polecam radeon 9500pro albo 9700pro. jesli masz wolne około 450 - 500 kup radeona 9800pro mediona ( to co mam w podpisie - tanie i naprawde bardzo dobre :) ). ewentualnie modowalne gf6200 lub jakies tanie gf6600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbital Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a jesli mam wybierać już to 64-bitowe czy 128-bitowe? tzn czy mój sprzed uciągnie 128-bitów bo ja się aż tak na tym nie znam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 omijaj 64bitowce bo to jest shit biurowy (wiem ze hardcoreowcy to kreca ale ile mozna :? ) imo cos pokroju od 9550 do 9700 bedzie w sam raz. nizej nie warto marnowac kasy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mil4n Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Oczywiście ,że lepiej brać z 128 bitową szyną oraz także 128 MB pamięci, nie masz się co bać twój komp to pociągnie,w dodatku 128 bitowa szyna+128 MB pamięci = większa wydajność :D Powiedz także jaki masz zasilacz,bo zasilacze pokroju Codegen,Megabajt,Feel,Deer,Aton i jakie tam jeszce są z najniszej półki mogą nie dać rady,bo karty takie jak Radeon 9500, Radeon 9700 i lepsze są prądo żerne.Więc lepiej nie oszczędzać na zasilaniu,bo inaczej będziesz musiął każdego dnia módlić się: "Boże miej w opiece mój komputer" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbital Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 oj nie no zasilanie mam spoko tak mi sie wydaje :P Modecom 350Watt (wczesniej mialem jakis shit i mi sie spalil :P) dzieki ludu za pomoc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 kup sobie gf 6600 bez gt powinien ci wystarczyc jak za ta cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...