Lizz Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 prosil bym o jakeis lini do sterownikow [na orginalych mam zajebiscie wolna prace (wczytywanie fps takie tam ( wiem ze gdzies byly ubgrade do orginalnych tylko nie wiem gdzie), a na omegach mam zwisy] i jakby mozna bylo to jakis opisow przerobki tej grafiki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizz Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 prosil bym o jakeis lini do sterownikow [na orginalych mam zajebiscie wolna prace (wczytywanie fps takie tam ( wiem ze gdzies byly ubgrade do orginalnych tylko nie wiem gdzie), a na omegach mam zwisy] i jakby mozna bylo to jakis opisow przerobki tej grafiki.. 1471415[/snapback] lol nikt nic nie wiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 nikt nic nie wiem bo ty pisać nie po polskiemu naszemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodówa2 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jesli chodzi o sterowniki, to jeśli zle działają ci Catalysty i Omegi to wybrubuj inne np. DNA Drivers. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Catalysty 5.4 ogólnie źle się spisują z radkami x800. Zainstaluj cat. 5.5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...