Zakath Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Z prasy kobiecej;) Panowie spędzający długie godziny z laptopami na kolanach mogą mieć kłopoty ze spłodzeniem potomstwa. Amerykańscy badacze stwierdzili, że po godzinie pracy z przyciśniętym do brzucha laptopem temperatura w mosznie wzrasta o około 2,7st.C. To wpływa na zmniejszenie produkcji plemników i obniżenie ich żywotności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 zdjołem z kolan :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 to moze byc dobry srodek antykoncepcyjny.Potrzymac laptopa na kolanach a pozniej szybko barabara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Syna juz mam... Wiecej miec nie zamierzam... Trzymam na kolanach... Prasa kobieca to ***** ... Edytowane 30 Maja 2005 przez Grolshek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryjm Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 ale sie usmialem :lol: dobre... to tak jak z komorkami :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zaoszczedze na gumach przynajmniej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoo Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Już było o tym w przylepionych Njusach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerryjm Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Już było o tym w przylepionych Njusach :) temat ten jest z 30 maja 2005 ;) chyba przeze mnie zostal wznowiony/odswierzony :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...