Narhir Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Witam serdecznie tak wiec chce niechce musze sobie zakupic jakis telefonik;d najlepiej FAJNY :P dzialajacy itp itd. najlepiej by bylo ajkby mial.. jak najwiecej opcji ;d kolorowy wyswietlacz i rzeczy zwizane z netem koneicnzy gprs i mozliwosc podlaczenia szybko pod laptopa do okolo 300 moze troche wiecje.. ale raczje.. mniej pozatym milo by bylo ajkby mial slidera lub cos.. nie wiem ale ostantio wkrecilem sie w te sliderki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam serdecznie tak wiec chce niechce musze sobie zakupic jakis telefonik;d najlepiej FAJNY :P dzialajacy itp itd. najlepiej by bylo ajkby mial.. jak najwiecej opcji ;d kolorowy wyswietlacz i rzeczy zwizane z netem koneicnzy gprs i mozliwosc podlaczenia szybko pod laptopa do okolo 300 moze troche wiecje.. ale raczje.. mniej pozatym milo by bylo ajkby mial slidera lub cos.. nie wiem ale ostantio wkrecilem sie w te sliderki 1471452[/snapback] Te kryteria chyba spelnia SE t610 ma wszystkie mozliwosci polaczen z kompem(BT, IRDA, USB, SERIAL)i swietnie dzialajacy GPRS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 SE P800 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Te kryteria chyba spelnia SE t610 ma wszystkie mozliwosci polaczen z kompem(BT, IRDA, USB, SERIAL)i swietnie dzialajacy GPRS ;) 1471685[/snapback] Odradzam!!!! Moja siostra go ma i telefonik często się zacina i ogólnie jest bardzo wolny, no i ma mało pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Odradzam!!!! Moja siostra go ma i telefonik często się zacina i ogólnie jest bardzo wolny, no i ma mało pamięci. 1472438[/snapback] wolny?? to chyba cos z nim nie tak bo ja bardzo dobrze wspominam ten tel. super bezawaryjny, bateria 5 dni i prostota obslugi ;) Edytowane 30 Maja 2005 przez szymon_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 klimu, moze za wolno naciskasz przyciski ;) Oczywiscie z tymi mozliwosciami T610 to najlepszy telefon jezeli wezmiemy pod uwage jego cene bo oczywiscie sa lepsze telefony ale wiadomo....kasa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jak masz kase to ja bym na Twoim miejscu wziął: Siemens SX1 :) Albo SE P800 (ew. P900). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 wolny?? to chyba cos z nim nie tak bo ja bardzo dobrze wspominam ten tel. super bezawaryjny, bateria 5 dni i prostota obslugi ;) 1473023[/snapback] klimu, moze za wolno naciskasz przyciski ;) Oczywiscie z tymi mozliwosciami T610 to najlepszy telefon jezeli wezmiemy pod uwage jego cene bo oczywiscie sa lepsze telefony ale wiadomo....kasa. 1473333[/snapback] No telefonik nawet czasami się zacina przy odbiorze mmsa. :mur: A pouszanie się po menu to tragedia. Czasami działa ok a czasami się zatnie lub nawet wyłączy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 No telefonik nawet czasami się zacina przy odbiorze mmsa. :mur: A pouszanie się po menu to tragedia. Czasami działa ok a czasami się zatnie lub nawet wyłączy 1473546[/snapback] No to ewidentnie jest poprostu popsuty ;) soft do wymiany... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Oczywiście popieram przedmówców i naturalnie T610 - miałem ten telefonik (przed przesiadką na MDA3) i stwierdzam, że chodził płynnie nie łapał zwiech, a jeżeli takie rzeczy się dzieją to należy zrobić upgrade softu, jak to ktoś wspomniał powyżej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 klimu, pewnie w tym T610 jest oprogramowanie w wersji 4 Do serwisu z tym i MUSZA wymienic na inny, najlepiej v6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jak masz kase to ja bym na Twoim miejscu wziął: Siemens SX1 :) Albo SE P800 (ew. P900). 1473361[/snapback] SE P800 cool.gif Taa na pewno dostanie te fony do 300zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...