Skocz do zawartości
Narhir

Jaki Telefon Kupic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie tak wiec chce niechce musze sobie zakupic jakis telefonik;d najlepiej FAJNY :P dzialajacy itp itd.

najlepiej by bylo ajkby mial.. jak najwiecej opcji ;d kolorowy wyswietlacz i rzeczy zwizane z netem koneicnzy gprs i mozliwosc podlaczenia szybko pod laptopa do okolo 300 moze troche wiecje.. ale raczje.. mniej pozatym milo by bylo ajkby mial slidera lub cos.. nie wiem ale ostantio wkrecilem sie w te sliderki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie tak wiec chce niechce musze sobie zakupic jakis telefonik;d najlepiej FAJNY :P dzialajacy itp itd.

najlepiej by bylo ajkby mial.. jak najwiecej opcji ;d kolorowy wyswietlacz i rzeczy zwizane z netem koneicnzy gprs i mozliwosc podlaczenia szybko pod laptopa do okolo 300 moze troche wiecje.. ale raczje.. mniej pozatym milo by bylo ajkby mial slidera lub cos.. nie wiem ale ostantio wkrecilem sie w te sliderki

1471452[/snapback]

Te kryteria chyba spelnia SE t610 ma wszystkie mozliwosci polaczen z kompem(BT, IRDA, USB, SERIAL)i swietnie dzialajacy GPRS ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te kryteria chyba spelnia SE t610 ma wszystkie mozliwosci polaczen z kompem(BT, IRDA, USB, SERIAL)i swietnie dzialajacy GPRS ;)

1471685[/snapback]

Odradzam!!!!

Moja siostra go ma i telefonik często się zacina i ogólnie jest bardzo wolny, no i ma mało pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odradzam!!!!

Moja siostra go ma i telefonik często się zacina i ogólnie jest bardzo wolny, no i ma mało pamięci.

1472438[/snapback]

wolny?? to chyba cos z nim nie tak bo ja bardzo dobrze wspominam ten tel. super bezawaryjny, bateria 5 dni i prostota obslugi ;) Edytowane przez szymon_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wolny?? to chyba cos z nim nie tak bo ja bardzo dobrze wspominam ten tel. super bezawaryjny, bateria 5 dni i prostota obslugi ;)

1473023[/snapback]

klimu, moze za wolno naciskasz przyciski ;)

Oczywiscie z tymi mozliwosciami T610 to najlepszy telefon jezeli wezmiemy pod uwage jego cene bo oczywiscie sa lepsze telefony ale wiadomo....kasa.

1473333[/snapback]

No telefonik nawet czasami się zacina przy odbiorze mmsa. :mur:

A pouszanie się po menu to tragedia. Czasami działa ok a czasami się zatnie lub nawet wyłączy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No telefonik nawet czasami się zacina przy odbiorze mmsa. :mur:

A pouszanie się po menu to tragedia. Czasami działa ok a czasami się zatnie lub nawet wyłączy

1473546[/snapback]

No to ewidentnie jest poprostu popsuty ;) soft do wymiany...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Seentag

Oczywiście popieram przedmówców i naturalnie T610 - miałem ten telefonik (przed przesiadką na MDA3) i stwierdzam, że chodził płynnie nie łapał zwiech, a jeżeli takie rzeczy się dzieją to należy zrobić upgrade softu, jak to ktoś wspomniał powyżej :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi