maxymilian28 Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 witam mam plyte asrocka p4v88 i oczywiscie brak vcore w biosie przeszulakem forum i na temat modyfikowanych biosow nic nie znalazlem buszujac po niecie znalazlem taki bajer : http://www.vr-zone.com/guides/Intel/Northwoodmod/ czy jest ktos kto to robil lub mial z tym do czynienia ?? prosze o jakies porady i ewentualne wnioski :-) pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 robiłem coś podobnego ale nie kleiłem tylko wsadziłem druciki w socket - działało nieźle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to samo, tylko ,że po polsku jest na www.overclockers.pl Jak juz robić v-moda wysokiego, to tylko z dobrym WC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymilian28 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 to samo, tylko ,że po polsku jest na www.overclockers.pl Jak juz robić v-moda wysokiego, to tylko z dobrym WC... 1471663[/snapback] fajnie czyli to dziala o to mi chodzilo kiedys robilem ten bajer na prockach amd musze pokabinowac i zobacze ile wycisne z mego p4 1.8 :D pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...