tukamon Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 doinstaluj patche, zaktualizuj windows, przeskanuj antyvirem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arreat Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Przeskanowy PC, windows mam pirata ale aktualizacje prawie zawsze mam, patcha mam najnowszego, bo wchodze do gry i moge grac, i po jakims czasie error wyskakuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Mam pytanie na co się przesiądziecie? Czy na RTCW 2 czy ET:QW ?? większosć osób oczekuje bardziej RTCW2, realia wojny itp. ja też wole takie coś niż klimat quake w ET :? poleacam serwery ICP oczywiście 62.21.96.14:27960 ET#1 BDB poziom 213.115.187.202:27960 Jak chcecie mieć hitsoundy przy trafieniach na etpro to otwórzcie cfg np wordem, znajdzcie seta t_hitSounds "0" i 0 podmieńcie na 1 :) Edytowane 28 Lipca 2006 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mam pytanie na co się przesiądziecie? Czy na RTCW 2 czy ET:QW ?? większosć osób oczekuje bardziej RTCW2, realia wojny itp. ja też wole takie coś niż klimat quake w ET :?Raczej RTCW 2,bo 2WŚ to jest to co tygryski lubią najbardziej :rolleyes: Ale w QW też zagram,z ciekawości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Tylko te wymagania co do sprzetu napewno będą duże :? .................. i trzeba będzie albo detale na low :-P albo zmieniać sprzet... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam mały problem, po reinstallu czasami mi laguje pomimo dobrych pingów co się nie zdarzało na poprzednim systemie.(raczej nie wina łącza, bo nic nie zmieniałem) Jest jakis sposób na usprawnienie komunikacji z serwerem w XP? Ostatnio nawet gdzie bym nie wszedł to mi pingi skaczą 60-600ms :/ Edytowane 5 Sierpnia 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Spróbuj wgrać CFOSSpeed, może pomoże :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Spróbuj wgrać CFOSSpeed, może pomoże :wink: No cfoss juz stoi, ale pingi dalej mnie nie satysfakcjonują :/ Może jakies parametry w ET? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 hmmm Jak grasz to wylacz wszystko ;) i moze zmiana rate i maxpackets pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 hmmm Jak grasz to wylacz wszystko ;) i moze zmiana rate i maxpackets pomoze Ok i teraz jest git. Przy okazji sobie konfig wygerenowałem taki jak miałem wcześniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 A wie ktoś kiedy ma być RTCW2 ? A jeżeli już jest to z kąd ściągać/dowiadywać sie newsów (chodzi mi o jakaś stronke o tej gierce) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 stron jest kilka ale nie ma tam dużo zapowiedź jest na 2007 bo z 2006 przesuneli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Gracie jeszcze w ET ? ;] Może zrobimy jakieś rozgrywki PPC. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 Ja troche gram, ale niestety myszka kulkowa mnie strasznie ogranicza, a narazie nie mam $$ żeby kupić jakiegos konkretnego optyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2006 (edytowane) Ee tam... Może i gram raz na ruski rok, ale po przesiadce z kulkowego A4-techa za 12zł na pr0-elo Logitecha MX518 nie widzę większej różnicy w jakości gry. :) IMO liczy się regularne granie i talent, ale szczególnie to pierwsze. Pozdrowienia dla wszystkich graczy ET. :) Edytowane 2 Września 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Jakby ktoś chciał pograć to będę na tym serwerze: 66.225.235.135:27960. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Jakby ktoś chciał pograć to będę na tym serwerze: 66.225.235.135:27960. A jaki nick i czemu na save XP? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Nick Eragonek. Fajna mapa była na tym serwerze więc wszedłem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kvasek Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) stery omegi 38221 (barton, 9500 pro, dobry zasilacz, neo 512, xp+sp2 ) co to może być że online mam biedny (tak o 40% mniejszy) fps a offline mi śmiga gra 76fps stale ? ( no względnie) coś mi sie porobilo bo wcześniej mialem normalnie - nieznaczny spadek fps podczas gry w sieci względem odpalenia gry offline :/ jakieś pomysły ? probowalem przeinstalowania sterów - nie pomogło acha no i uprzedzam pytanie co zrobilem ze sie popsuło ? przywrócilem system ghostem ale we wcześniej zaipsanym obrazie też to występowało tylko za cholere nie moge przypomnieć co to było ze zrobilem i sie naprawiło :mur: może jeszcze przeinstaluje gre ale juz mi sie nie chce od rana go skaldam do k u p y :/ i jeszcze jeden :26: przeinstlowanie nic nie daje wrr :/ nikt nie wie ? fear combat chodzi zadowalająco wlasciwie to po sieci et chodzi mi teraz gorzej niz fear :mur: odinstalowalem ET :) bo pogralem troche wlazlem na serek AK i mnie kopli za to ze wyzywalem dwuch cziterów z botami pozniej za to ze miny stawialem przez co pro medzi nie mieli jak biec zeby fragowac wroga ( pierwsza czesc brony w oazie ) znowu dostalem kopa, na nastepnym serku takie ustawienia ze sie nie da grac na następnym mnuuuustwo downloadu, na nastepnym nie ma gry bo to hs serwer .. itp itd ta gra zeszla na psy, może jeszcze kiedys popykam ale watpie ;/ Edytowane 17 Września 2006 przez kvasek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 nowa lepsza wersja http://www.joemonster.org/download.php?d_o...it&lid=2716 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 21 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2006 nowa lepsza wersja http://www.joemonster.org/download.php?d_o...it&lid=2716 :lol2: :lol2: :lol2: myślałem że padne na glebe.zajebiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kLc Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Witam mam problem z pb w enemy territory. Tydzień temu stawiałem nową winde- wszystko pięknie działało, zainstalowałem ET, również bez problemów chodziło. Jednak przedwczoraj zaczął mi wywalac jakiś błąd punkbustera- pojawia się błąd systemowy, a w raporcie o błędach pojawia się plik pbcl.dll.Reinstalowałem ET, ściągałem instalkę, patche i mody z różnych stron, wywalałem PB, update'owałem updejterem z evenbalance.com, nawet tym dosowym, który instaluje się razem z patchem do folderu gry. Nie pomogło też instalowanie gry i całego tego stuffu na innym dysku. Skanowanie kaspersky'm nie wykazało żadnych wirusów, googlowanie dało efekt w kilku poradach, które niestety w moim przypadku [ciach!]o dały. krótko mowiąc: ludziska, pomóżta! btw, jak już macie pisac porady w stylu ,,wyłącz czita'' albo ,,sformatuj kompa'' to nic nie piszcie, bo już na ircu się tego nasłuchałem. pozdro idle #nucpin @QuakeNet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zioper Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A ja mam pytanie odnosie Quake Wars... Bo slyszalem ze nie dosc ze za gre trzeba bedzie zaplacic (kupic) to jeszcze trzeba bedzie placic abonament jak w WOW... Wie ktos cos na ten temat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 21 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2006 A ja mam pytanie odnosie Quake Wars... Bo slyszalem ze nie dosc ze za gre trzeba bedzie zaplacic (kupic) to jeszcze trzeba bedzie placic abonament jak w WOW... Wie ktos cos na ten temat??I jeszcze bedzie trzeba zgolic wasy i zdjac flanelowa koszule. Widziales mistrzu kiedys fpp z abo? *-* I uwazaj bo policja robi naloty, slyszlem ze maja wpasc do ciebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Towsik Opublikowano 27 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2006 (edytowane) Witam. Po około rocznej przerwie postanowiłem skorzystać z chwili wolnego czasu i pograć sobie troszkę w ET. Niestety, próba podłączenia się do serwera kończyła się natychmiastowym "wywaleniem" > error o niepoprawnej wersji pliku ET.exe. Pomyślałem, że przez cały ten rok musiało pojawić się sporo nowych aktualizacji i trzeba je ściągnąć :] . A więc zainstalowałem nowego Et Pro (3.2.6 Final), Patcha 2.60b i przy pomocy pliku "pbsetup" zaktualizowałem Punkbustera. Zadowolony włączam grę, dołączam do serwera, gram kilka sekund i wyskakuje taki błąd: http://img255.imageshack.us/img255/3320/bladad0.jpg. I tak cały czas. Próbowałem grzebać w opcjach, nawet przeinstalowałem ET i nic :( . Jest jeszcze jedny problem, konkretnie z EtPro. Mianowicie mimo, iż w skrócie, w "Element docelowy" jest "E:\Enemy Territory\ET.exe" +set fs_game etpro (czyli Et Pro powinno działać) to gdy włączam grę i klikam na przycisk "ET PRO" nic się nie otwiera. Może ma to jakiś związek z problemem... Pomocy :( Edytowane 27 Grudnia 2006 przez Towsik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Towsik Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Znalazłem przyczynę problemu > Firewall "Zone Alarm". Jak go wyłącze to wszystko gra. Tylko z drugiej strony nie chce grać bez jakiegokolwiek zabezpieczenia przed włamem;/ Grzebałem w opcjach Z.A. ale nic. Zarówno ET i PunkBuster mają pełny dostęp do neta... Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zmienić firewalla na Kerio 2.1.5 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Towsik Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 Dobra. Zainstalowałem Ashampoo Fire Wall i wszystko jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mam pytanie. Gram na serwerze, na którym XP Save trwa 48 h od rozłączenia (z serwerem) i używany mod to Jaymod. Chciałbym skopiować cały mój konfig, ściągnięte mapy, mody itp. do kompa u znajomych. Myślałem o nagraniu na płytkę całego katalogu i zainstalowanie gry metodą "wklej". Myślałem też o ściągnięciu instalatora + skopiowanie katalogu gry i instalacja metoda normalną + wklejenie katalogów, aby nie było cyrków ze ściąganiem patchy itp. Co doradzacie ? PS. Czy po przeniesieniu tych wszystkich opcji, nicka itp. na serwie będę mógł grać z zachowanym XP, mimo, że jest tam inne IP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Mam pytanie. Gram na serwerze, na którym XP Save trwa 48 h od rozłączenia (z serwerem) i używany mod to Jaymod. Chciałbym skopiować cały mój konfig, ściągnięte mapy, mody itp. do kompa u znajomych. Myślałem o nagraniu na płytkę całego katalogu i zainstalowanie gry metodą "wklej". Myślałem też o ściągnięciu instalatora + skopiowanie katalogu gry i instalacja metoda normalną + wklejenie katalogów, aby nie było cyrków ze ściąganiem patchy itp. Co doradzacie ? PS. Czy po przeniesieniu tych wszystkich opcji, nicka itp. na serwie będę mógł grać z zachowanym XP, mimo, że jest tam inne IP ? Ja nagrywam cały etmain + dla mnie ważny profil z etpro (twój jaymod) i będzie ok, będziesz mógł grać na innym IP, ponieważ serwer zapamietuje et key/guid (chyba tak się to zwie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...