grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 no gralem dzis 3h i dzialalo :) i mam jedno pyt.... mialem 303PD i wylazlem z serwera...jak bede jeszcze raz grał to bede je mial czy musze zaczynac od nowa?????( mapa z ciufffcia ROXXX) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 niestety od nowa koleżko niema tak dobrze :D i miales 303 XP a nie PD :D a mapka to z ciuchcią to Rail Gun - pozdrawiam bedziesz potrzebowal pomocy to wal smiało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 yo mam taki problem wlaczam gre wlacza sie spoko pokazowka leci i dziala do czasu az daje play on line i wtedy bez zadnego ale wywala mnie do windowsa za kazdym razem stery mam catalyst 3.9 ale na 3.7 mialem to samo czekam na pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 1. spróbuj na catalystach 3.5 2. Reinstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Skasuj profile. To napewno pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Skasuj profile. To napewno pomoże.i pomoglo wielkie dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2003 odgrzebałem ten temat dla jednego pytanka. Chodzi wam ET na detonatorach z serii 5x.xx?? Zainstalowałem 53.03 i wolf zawiesza się po paru sekundach gry, na 52.16 to samo. na 4x.xx działa ok. I nie wiem czy mam coś namieszane w sysie czy on generalnie nie lubi det. 5x.xx . Jak komuś chodzi na tych dentkach i GF4ti4200 to niech napisze, to się jeszcze pobawię ustawieniami.... acha ET ver 2,56 (tak przynajmniej pisze w konsoli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zac Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 odgrzebałem ten temat dla jednego pytanka. Chodzi wam ET na detonatorach z serii 5x.xx?? Zainstalowałem 53.03 i wolf zawiesza się po paru sekundach gry, na 52.16 to samo. na 4x.xx działa ok. I nie wiem czy mam coś namieszane w sysie czy on generalnie nie lubi det. 5x.xx . Jak komuś chodzi na tych dentkach i GF4ti4200 to niech napisze, to się jeszcze pobawię ustawieniami.... acha ET ver 2,56 (tak przynajmniej pisze w konsoli) ja mialem tak samo po zmienie sterow wywal profile z folderu i bedzie chodzic pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys75 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 witam mam problemik z ta gierka po wejsciu na jakis server wykopuje mnie punk buster mowiac cos ze cd-key nie moze byc pusty ?? myslalem ze to darmowa gierka mylielm sie ? jesli nie to co zrobic z tym problemem ? pozdrawiam update dokladnie pisze: kicked via PunkBuster (for x minutes ) Empty cd key not allowed on this server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 skasuj jak masz plik "etkey" z katalogu main jak to nie pomoze to zrob update punkbustera poprzez odpalenie pbweb.exe w katalogu /pb powinno dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys75 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 pliku nie ma sama gierka go kasuje a update zrobilem i dalej to samo :( pisze ze nie jestem polaczony z serverem punkbuster'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 to moze masz defaultowo wYlaczonego PB ? jak tak to musisz go odpalic albo wez mojego keja - > zapisz jako ! i daj mu atrybut read-only zeby sie nie skasowal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 a włączyleś pb? włącza sie tam gdzie jest wyszukiwarka serverow. inna rada, spróbuj wpisać w konsoli to: /pb_security 0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys75 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jest wlaczony ale nie laczy sie z serverem uodatowalem go za pomoca dolaczonego programiku itp mozna dostac bana na PB ?? bo z innej naszej sieci pinguje sie PB spoko a z mojej nie update : juz mi dziala wgralem plik od stona dzieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Witam kumpel mnie pytał,czy jest mozliwosc zagranie w ET bez posiadania dostepu do netu czyli z botami, jezeli tak to w jaki sposób się to robi .Dziekuje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 a można grać z butami. o ile pamięc mnie nie zawodzi na starość to chyba BOB BOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 chyba zawodzi bo wygoglowac nie mozna - to ma byc jakis program , tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 nie zawodzi pamięc tylko paluchy;] miał być BO-Bot;] http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...selectcat&cat=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2004 Dzieki drogi współmieszkancu naszego przepieknego miasta :lol: :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimu Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Jaka jest komenda aby dać vote kick??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Naciskasz esc wchodzisz do vote/players wybierasz goscia i klikasz "kick" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirhel Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Gierka naprawde czadddd !!! cale wakacje na niej przesiedzialem, dodatkowy link http://www.3dgamers.com/dlexit/planetmirro...wolfet.exe.html , tutaj nie ma zadnych kolejek jak na WP pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezeet Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 jak mozna grac w Wolfenstein - Enemy Territory przez siec ?? czy moze mi ktos powiedziec co mam zrobic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Normalnie, jeden zaklada serwer, a reszta na niego wchodzi przez play online. Jak juz tam jestes to kilkasz na "source" (na gorze po lewej stronie) az bedzie local, pokaze serwer i wtedy po prostu klikasz join. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 mu chyba chodzi o internet... musisz miec jakies patche, sprawdz na stronie id Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Nie wiem, jak widze "siec" to mi od razu przychodzi na mysl lan. A zeby pograc potrzebujesz et, patcha i moda et pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezeet Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 a skad moge sciagnac tego moda bo patcha mam ?? a chodzi mi o gre w lanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 No czyli mialem racje :D. A jezeli chcesz grac na lanie to oczywiscie moda nie potrzebujesz. Zreszta ja na pro modzie nie moge stawiac serka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DTM Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A zeby pograc potrzebujesz et, patcha i moda et proja tam zeby poprzez net grac nie musialem miec zadnego moda - wystarczylo tylko patcha zainstalowac bo bez niego mi polskich serverow gra nie widziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 o jezu al i tak ci tego pro moda sciagnelo. nie wierzysz to wejdz do katalogu z gra i zaobaczysz podkatalog "etpro" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...