Skocz do zawartości
Nessay

Wolfenstein: Enemy Territory

Rekomendowane odpowiedzi

niestety od nowa koleżko niema tak dobrze :D i miales 303 XP a nie PD :D a mapka to z ciuchcią to Rail Gun - pozdrawiam bedziesz potrzebowal pomocy to wal smiało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yo mam taki problem wlaczam gre wlacza sie spoko pokazowka leci i dziala do czasu az daje play on line i wtedy bez zadnego ale wywala mnie do windowsa za kazdym razem stery mam catalyst 3.9 ale na 3.7 mialem to samo czekam na pomoc:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odgrzebałem ten temat dla jednego pytanka.

Chodzi wam ET na detonatorach z serii 5x.xx?? Zainstalowałem 53.03 i wolf zawiesza się po paru sekundach gry, na 52.16 to samo. na 4x.xx działa ok. I nie wiem czy mam coś namieszane w sysie czy on generalnie nie lubi det. 5x.xx . Jak komuś chodzi na tych dentkach i GF4ti4200 to niech napisze, to się jeszcze pobawię ustawieniami.... acha ET ver 2,56 (tak przynajmniej pisze w konsoli)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odgrzebałem ten temat dla jednego pytanka.

Chodzi wam ET na detonatorach z serii 5x.xx?? Zainstalowałem 53.03 i wolf zawiesza się po paru sekundach gry, na 52.16 to samo. na 4x.xx działa ok. I nie wiem czy mam coś namieszane w sysie czy on generalnie nie lubi det. 5x.xx . Jak komuś chodzi na tych dentkach i GF4ti4200 to niech napisze, to się jeszcze pobawię ustawieniami.... acha ET ver 2,56 (tak przynajmniej pisze w konsoli)

ja mialem tak samo po zmienie sterow wywal profile z folderu i bedzie chodzic pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

mam problemik z ta gierka po wejsciu na jakis server wykopuje mnie punk buster mowiac cos ze cd-key nie moze byc pusty ??

myslalem ze to darmowa gierka mylielm sie ?

jesli nie to co zrobic z tym problemem ?

pozdrawiam

update dokladnie pisze: kicked via PunkBuster (for x minutes ) Empty cd key not allowed on this server

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest wlaczony ale nie laczy sie z serverem

uodatowalem go za pomoca dolaczonego programiku itp

mozna dostac bana na PB ?? bo z innej naszej sieci pinguje sie PB spoko a z mojej nie

update : juz mi dziala wgralem plik od stona dzieki wielkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi