q8ic Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Poszukaj recoil script - zmniejszyć się nie da ale można sprawić, że snajperka natychmiast wróci dokładnie w to samo miejsce, w które wymierzyłeś strzał. Tylko że to jest poważna ingerencja w mechanikę gry [; Między innymi dlatego juz w to nie pykam .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Jakie karty sobie lepier radza w enemy territory ? Nvidia czy Ati ? Mam teraz 7300gs, na ktorym wyciagam srednio 100fps, stale mam ustawione na 70 ;) Co bylo by lepsze, x1900 jakis czy moze 8600 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Brałbym 1900xt ;] chociaż miedzy tym a tym bedzie mała różnica. Btw ustaw sobie fps locka na 76 (najbliżej) :P albo 125 albo 333 (już z nową karta) tak for fun ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Tzn inaczej, tego x1900xt juz mam. Teraz pytanie czy oplaca sie go zostawiac :P Bo tak sobie mysle ze moze by 7300gt styknal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Kurcze, na tym x1900xt mam pelno kropek w et ;) Dziwne ze TYLKO w et.. http://img513.imageshack.us/my.php?image=16943223dl9.png Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Panowie jak wyłączyć tryb oldmode ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Da ktoś namiary na jakiś serwerek: - etpub - bez pf - z mocnymi snajpami Mile widziana szybko regenerująca się stamina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matas Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Witam. Mam problem z ET. Vista x64. Chodzi o to, że jak chcę się połączyc na jakis serwer to sciąga potrzebne pliki (akurat na jednym serwerze jest tylko jeden) w nieskończoność, tzn. sciąganie pliku sie konczy i zaczyna od nowa ściągać ten sam plik. Wyłączyłem downloading, no ale bez tego mnie wywala że unpure client :/ I pisze, że plik jest ale suma kontrolna się nie zgadza. Wtf? Próbowałem uruchamiać ET jako admin ale bez skutku. Reinstalka z usunięciem plików była i nic.Proszę o pomoc. Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 (edytowane) Ściągaj pliki z serwerów wyszukanych w Google a nie przez grę. Wpisuj index of etpub lub tym podobne, szybko i wygodnie. Edytowane 7 Września 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaensainen Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2009 Witam. Mam problem z Enemy Territory. W jednej z firm, zakupiłem podzespoły po mega dobrych cenach bo firma zbankrutowała. Wszystko nowe, folia i igła. Konfiguracja to: E2160 3GB RAM - 2GB + 1GB Kingston Elpida 8800GS - 320MB Palit Seagate 160GB SATA II zapis prostopadły Modecom MC-400 Sound Blaster Audigy SE System to Windows XP SP3. W ET jest mało FPS i są droopy FPS :/ na Radarze są droopy do 20-30FPS ! odczas gry 60-70FPS. Sprawdzałem: sterowniki, napięcia PSU, testy diagnostyczne i obciażeniowe (memtesty, 3dmarki, seatools, Hirens Boot etc.). Synchronizacja, zmiana ustawień grafiki, wygładzanie krawędzi etc. Na notebooku T2390, 2GB RAM OCZ, 8600GS, XP SP3 mam 100FPS w 1280x800 @ ALL HIGH @ 32bit. Nie ma żadnych droopów FPS na tym lapku. O co kaman ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horrorcore Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 gra w to ktos jeszcze? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja czasami pogrywam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sporadycznie - ale scena ET już ledwo zipie niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sporadycznie - ale scena ET już ledwo zipie niestety :(Scena upadła bo czekała na następce ET/Rtcw. Niestety raczej sie już nie doczeka. No chyba, że kiedyś zrobią ET2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Upadła też głównie przez haxów ale tak to jest w darmowych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ja bym z chęcią pograł jeden warunek dajcie mi coś żeby et działało na w7 a możemy spotykać się na jakiś funserwerach co drugi dzień nawet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horrorcore Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 scena et ma sie dobrze, moze nie tak jak kiedys, ale nie jest zle. ;) serwery upc pelne cale dnie. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ludzie na publikach nie tworza sceny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Scena ET praktycznie jest już bliska wymarciu. Jednym z głównych problemów ET jest to że gra jest bezpłatna więc banda dzieci neo nie ma żadnych oporów by oszukiwać. Jest mniej więcej taki podział. Gry free > większa zachęta do oszustw > częstsze wykorzystywanie publicznych hacków (w końcu niewiele tracę po złapaniu) a jak publiczne hacki to i więcej cziterów. Gry płatne > wiadomo że jak dałem za grę 100zł to już tak skory do czitowania nie będę więc jeśli już to robić to z czymś pewniejszym czyli korzystając z prywatnego (płatnego) "softu" a w tym momencie liczba oszustów mocno się zawęża. Jeszcze jest kwestia punk bustera który pomimo że władzę w naszym systemie ma chyba największą :lol2: to i tak jego skuteczność pozostawia wiele do życzenia. No i na koniec ten nieszczęsny Wolfenstein z którym nie wiadomo co zrobić a przecież miał być to następca ET :rolleyes: shrap/pro mody niby coś poprawiają ale dalej jest to skromny do bólu multiplayer, brak SDK też hamuje zapędy moderów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Scena ET praktycznie jest już bliska wymarciu. Jednym z głównych problemów ET jest to że gra jest bezpłatna więc banda dzieci neo nie ma żadnych oporów by oszukiwać. Jest mniej więcej taki podział. Gry free > większa zachęta do oszustw > częstsze wykorzystywanie publicznych hacków (w końcu niewiele tracę po złapaniu) a jak publiczne hacki to i więcej cziterów. Gry płatne > wiadomo że jak dałem za grę 100zł to już tak skory do czitowania nie będę więc jeśli już to robić to z czymś pewniejszym czyli korzystając z prywatnego (płatnego) "softu" a w tym momencie liczba oszustów mocno się zawęża. wybacz ale bzdury wypisujesz. Czity sa , byly i zawsze beda w rozgrywkach multi, niewazne czy platnych czy nie. To kwestia ludzkiej mentalnosci, zwyklej frustracji i przywiazywania wagi nie do zabawy w multi, tylko checi wygrywania za wszelka cene. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wiadomo coś kiedy et będzie działać na w7 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 (edytowane) wybacz ale bzdury wypisujesz. Czity sa , byly i zawsze beda w rozgrywkach multi, niewazne czy platnych czy nie. To kwestia ludzkiej mentalnosci, zwyklej frustracji i przywiazywania wagi nie do zabawy w multi, tylko checi wygrywania za wszelka cene.Widać że niewiele zrozumiałeś z tego co piszę. Zobacz sobie statystyki z pbbans i wyciągnij wnioski. W skrócie, gdy dostaniesz bana w darmowej grze, zaraz po tym możesz ponownie odpowiednimi sposobami przyłączyć się do gry i czitować dalej z innym softem, dostając bana w COD4 musisz wpierw ponownie kupić tą grę/ klucz, taki stan rzeczy również ogranicza ilość oszustw. Edytowane 27 Sierpnia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 wybacz ale bzdury wypisujesz. Czity sa , byly i zawsze beda w rozgrywkach multi, niewazne czy platnych czy nie. To kwestia ludzkiej mentalnosci, zwyklej frustracji i przywiazywania wagi nie do zabawy w multi, tylko checi wygrywania za wszelka cene.Właśnie dobrze pisze. Większe jest prawdopodobieństwo jak gra jest za free ze bedzie wiecej hax0rów. W sumie szkoda ale właśnie przez to ze gra jest za darmo nie miała często wsparcia na różnego rodzaju turniejach jak choćby Eurocup clanbase'a (500euro do wygrania w finale do podzielenia sie na 6 osób... a w bf2 wtedy było od EA aż 6000euro). Po nowym wolfie stwierdzam: ET to było i bedzie prawdopodobnie najlepsze MP w jakie w życiu grałem. Szkoda, że tak zj3bali nowego wolfa w tej kwestii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Co wy sie przejmujecie czitami w grach fpp. Grajacy tak skilla i tak nie zdobedzie, wrecz odwrotnie, sam sie oszukuje i na tym traci. Jak mi nie pasuje cos zmieniam serwer albo votekick. W turniejach raczej cziterstwo nie przejdzie... Co innego w grach mmorpg gdzie meczymy sie 3 lata nad ekwipunkiem a potem ktos itemki kopiuje w jeden dzien czy cos podobnego i prosa zgrywa ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Po zainstalowaniu wolfensteina ET nie sypie kickami :) można grać na W7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Cheaty nie ułatwiają gry ale wszystko zależy od chcęci. Jak grałem jakieś dwa lata temu w ET to dziennie banowaliśmy ~4 trolli i mieliśmy na serwerze tylko tych, którzy chcieli grać a nie wygrywać. Wystarczy dobrze rozporządzić !ban wśród stałych bywalców serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DollarMan Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja gram w ET codziennie :E moim zdaniem jest to najlepszy MP w jaki grałem :E na moim serwerze nikt nie czituje bo od razu admini to wychwytują. Serwer na którym gram jest jednym z najlepszych, z bardzo dobrym klanem. 64 sloty na publicznym. Nic tylko grać :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Ja gram w ET codziennie :E moim zdaniem jest to najlepszy MP w jaki grałem :E na moim serwerze nikt nie czituje bo od razu admini to wychwytują. Serwer na którym gram jest jednym z najlepszych, z bardzo dobrym klanem. 64 sloty na publicznym. Nic tylko grać :E:lol: Sry ale to jest sieka bez sensu. Nawet na pubie to max i imo najlepiej jak serwer ma do 18 slotów. Kiedyś był taki zajebisty serwerek w UK klanu LTC czy coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 eh stare czasy ile to się godzin spędziło na ICP xd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek123 Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 wracając do tematu trickjumpów, znalazłem w internecie video z trickjumpami jakich jeszcze w życiu nie widziałem: Możliwe jest coś takiego w grze? czy potrzebne są jakieś kody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...