Jelen Opublikowano 28 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2003 gra srednio na jeza... taka jakby dla dzieci malo realistyczna zreszta sam wyglad broni i rozjazdy celownika mowia same o sobie :D to samo jak i skakanie podczas gry (niby szybsze przemieszczanie) jak widze takich to ROTFL. Gra dla dzieci malo realistyczna nie oddaje klimatu... w porownaniu do MOHAA czy MOHAA SH w trybie multiplayer (chociaz by Objective czy Tug of War) ,Wolf plasuje się jak pistolet na wode do M16 czy BARa ;) lub STG44 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper 15 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 ja grałem ale ta gra jest denna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja gram od 2 latek w Wolfa. A teraz W ET. Można powiedzieć, że dobrze gram. Gram pod nickiem [pl]MacieQ na polskich serwerach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 jak zobaczycie lamera pod ksywka III Reich Fuhrer ktory rozpierdala teammatesow to najprawdopodobniej to bede ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2003 Ja gram pod nickiem AsD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 na mojej liscie serwerów jak zrobie refresh wyskakuje gora 8serwerow i w dodatku 3/4 sa puste.... a jak znajde serwer ktory ma graczy to zaczyna mi komp ssac jakies mapy z predkoscia 2kb.... a) zkad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> liste serwerow do ET?? B) zkad moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> te mapy ktore musze zassac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 http://www.enemyterritory.pl/ http://enemy-territory.4players.de:1041/ są listy serwerów pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 i mapy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 wielkie dzieki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 no własnie, od pewnego zasu odczuwam zmianę jelsi chodzi o light weapons allies i axis, chodzi o to ze wg. mnie mp40 jest lepsze i szybciej strzela od thompsona, więc czy to tylko ja odnosze takie wrażenie czy wy też ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Hm, MP4 ma o 2 naboje więcej w magazynku i lepiej mi się nim strzela. Pozdrawiam Gracza RTCW:ET :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Jasne ze mp-40 :!: Ale roznica ta jest mniej widoczna (choc nadal jest) niz w starym rtcw ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 mi sie tomphsonem lepiej gra... odnosze wrazenie ze ma mniejszy rozrzut (ale pewnie to tylko wrazenie).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 imho thompson ma mniejszy rozrzut a ja tam i tak wole venom gun hehe... dżołk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 gdy tylko moge zmieniam na mp40 :D bo jest najlepszy i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GSI Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Ja wole Thompsona i tak do końca to nie wiem czemu :wink: . Jakoś mi sie lepiej gra .Ale i tak przewaznie mam go pod koniec kampani bo zazwyczaj gram zolnierzem z pfem :) . Kocham ta bron , walka nia nie jest taka prosta jak sie wydaje . Bo kazda lama potrafi strzelic zeby dwie osoby padły , ja najbardziej uwielbiam biegac biegac przyczaic sie cel, pal :) i jakis gostek oddalony na horyzoncie dostaje strzala :) , nie wie skąd nawet 8O 8O 8O Pozdrawiam graczy ET moj nick to c36get(PL) albo GSI16v(PL) Do zobaczenia na serwerach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 a ile serwerów macie na ktore mozna wejsc?? bo u mnie wywala z 6-10serwów i 1/4 nadaje sie do grania....:( moze trzeba sciagnac liste serwerów tak jak do CS...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 Kilka fajnych konfigow 8) http://www.team-arise.com/config/etcfgs.php Mapki http://www.etmaps.rar.pl/ grzesiu: zainstaluj patcha 1.02 http://enemy-territory.4players.de:1041/mo...wdownload&cid=2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 19 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2003 No niech będzie te M40, ale neima to jak stara dobra Rakietnica :twisted: Pozdro dla Graczy ET :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 cześć! Zainstalowalem dzisaj sobie et i patcha 1.02 podlanczam sie pod jakis serwer i jak wybieram kim chce byc to wywala mnie i pisze server disconnected for unknown reason kiedys jak gralem tak sie nie dzialo :cry: wie ktos moze dlaczego tak sie dzieje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Taka wiadomość wyświetlana gdy na jakimś serwerze dostaniesz kicka bądź bana wtedy wywala cię z nieznanego powodu (unknown reason) ale gdy masz tak przy polączeniu na serwer kilikaj do bólu przycisk RECONNECT :lol: zadziala innego rozwiazania niema :D pozdrawiam kolejnego gracza tej świetnej gry :D występuje pod nickiem Soker A ty :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 20 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2003 Soker na jakich servach grasz . Mój nik Junior.PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 Gram gdzie popadnie i gdzie jest miejsce moimi ulubionymi są : U cioci na imieninach DoD 1 DoD 2 Telefonia Dialog i serwery gier jawnet od pewnego czasu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 występuje pod nickiem Soker A ty :?: mój nick to: [PL] GrimlocK ale ja gram na zagranicznych serwerach bo polskich wogole mi nie wyswietla na liscie serwerów :( moze trzeba sciagnac jakas liste serwerow tak jak bylo w cs??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jak robie RECONNECT to wysakuje cos takiego: YOU MAY NOT ATTEMPT FOR REJOIN THIS SERVER FOR ANOTHER TWO MINUTES o co chodzi??? :( :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 jak grałem gdzies tak z miesiac temu to nie bylo zadnych baboli :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 ale ta komende to pierwszy raz widze :oops: a serwerów nie tylko tobie niewyswietla mi też sciagnij sobie The All-Seeing Eye i tam beda serwery a co do tej komendy to zapraszam na http://www.board.enemyterritory.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 no wyswietlalo mi w tym ALL the seying eye serwery ale 3/4 sa puste......KU*** o co chodzi????????? powoli zaczyna mnie wkurzac ta gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 niedenerwuj gra jest zajebista - musisz tylko odpowiednio skonfigurować Eya poradnik znajdziesz na stronie gł. podanego przezemnie forum aha oczywiscie ustaw w tym programie kraj POLAND ! to podstawa of corse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2003 wlazlem dzis na jakis serwer i przez pol godziny nic sie nie dzialo, wiec nie wiem :( ale i tak gra jest zajebista, szczególnie mapa z ciuffffcią WYMIATA :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...