Paxxon Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Witam wszystkich !!! Mam nadzieję, że takiego tematu nie było, przynajmniej nic takiego nie znalazłem. Chodzi mi o gry, które są napisane w OpenGl, a głównie o Wolf ET. Czy jest możliwość aby podczas gry można było przechodzić do pulpitu, tzn. zminimalizować grę i np. odpowiedzieć komuś na Tlenie ? Wiem, że można uruchomić grę w oknie, ale to nie jest najlepsze wyjście. Może są do tego jakieś specjalne programy, albo patch do gry. Z góry dzięki. Pozdrowionka !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 minimalizer tak sie zwie ten programik...... odezwij sie na 1113065 to ci podeśle;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paxxon Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Wielkie dzięki za pomoc. Już sobie sciągnąłem ten programik. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebieski123 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Czy zna ktoś może odpowiedż na pytanie: Jak zdjąć ubranie z przeciwnika i założyć je na siebie?? Jeżeli ktoś mógł by mi pomóc był bym bardzo wdzięczny... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 musisz byc coveret opsem i wciskac F Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 1. jedna gra=jeden temat.2. :evil: 2. Regulamin. 3. :evil: 4. Locked 1282182[/snapback] W indeksie nie ma tej gry więc sie odczep od niego :angry: :wink: Musisz przytrzymać F jak coverem jesteś tylko wróg musie być martwy (tak na amen a nie że medyk może go podnieść.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Moze ktos by pogral w ET z Tweaka bo widze ze chyba nikt juz w ta gre nie gra szkoda:-( Podro:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 blah ja gram zawsze ;) poza tym jaki map test ?! zmiencie nazwe tematu map test to był 2 lata temu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Przecież ten topic jest sprzed dwóch lat.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Jak narazie to chyba jeden z lepszych archeologów :D Ale dobrze że mi o tej grze przypomniałeś bo sobie chyba zassam jeśli jeszcze jest za free. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 16 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2005 Moze ktos by pogral w ET z Tweaka bo widze ze chyba nikt juz w ta gre nie gra szkoda:-( Podro:-) 1332131[/snapback] w et nikt nie gra?? stary ni grzesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Szkoda gra jest super i za free!!!:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ja gram w et chcial bym zalozyc klan chetnych prosze o odpowiedz na gg 6069875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 minimalizer tak sie zwie ten programik...... odezwij sie na 1113065 to ci podeśle;] 1228674[/snapback] hejka widze ze grasz w et mam do ciebie pare pytan prosze o odpowiedz na gg 6069875 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ALT + ENTER kurde Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2005 ja np MOHAAS minimalizuje poprzez CTRL + ALT + DEL :D ale jak sie wpisze w konsoli 'developer 1' to mozna normalnie ALT + TAB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Czy moze jeszcze ktos gra w Enemy Territory??Moze bysmy pograli dzis!!Mam serwer z haslem to mozna popykac:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja zagram, akurat nie mam chyba treningu z klaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Dzis o 19 gramy taki meczy 4fun jesli ktos chce zagrac to podaj ip:213.246.38.195:27017 password:cork Zapraszam wszystkich chetnych!!!Mapki ustalimy na serwerze jakie bedziemy grac!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja proponuje Fuel Dump... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Kilkanascie dni temu wyszedl nowy patch do ET oznaczony numerkiem 2.6. --link-- Korzystajac w tej okazji postanowilem ponownie zagrac w ta gre. Polecam ta gierke bo posysa :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Gra jest fajna jak chcesz pograc to napisz na GG7505328 bo dzis o 19 gramy taki mecz dla zabawy GL&HF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja osobiscie wole Oasis ale Fuel tez jest fajny jak ktos chce zagrac dzis piszcie na GG7505328!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 @ath Sugerowal bym nie instalowac narazie tego patcha poniewaz etpro tzn. bani nie wypuscil jeszcze kompatybilnej wersji z tym patchem kwesia 1-2 tyg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a o ile ja pamiętam 1GRA = 1TEMAT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 @ Soker Patch wyszedl 21 marca, nie wiem byc moze juz jest. hunter166 Ja bym zagral, ale wlasnie skonczylem łoić :] i jestem martwy. Z tego co wiem to malo os. z forum chce wogole w cos grac poza source i cod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 a skad takie wywody ?:> ja chetnie zagram w ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 gram codziennie :> w czy wyszedl czy nie mozesz sledzic na tej stronie http://bani.anime.net/etpro/ pozdrawiam, sokeros los bomberos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Soker grasz w jakims klanie:> Pozdro:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ath Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Gral ktos w True Combat Elite ? Jest to mod do ET, przerabiajacy go na cos podobnego do cs'a. Nawet fajnie sie gra, system obrazen o niebo lepszy od tego w ET. Graficznie tez prezentuje sie calkiem ladnie :] W sumie gra polega na skradaniu sie i niespodziewanym wyeliminowaniu przeciwnika. Jak ktos chce stestowac to link Konieczcie zobaczcie te screeny na dole, jak na darmowa produkcje to niezle sie prezentuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...