MicJes Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Wymienilem swoja tnt2 pro na gf2 mx400, i musialem zamontowac dodatkowy wentyl wiejacy na grafe, by napisac tego posta(inaczej sie wieszal). Grafa przechodzi 3dmarka, ale jak powtorze test, to zwiecha przy Maxie Pejnie. I nie wiem co mam robic. Moze ktos wie co moze byc przyczyna??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 wymienilem juz paste z silikonowej na srebrna i nic ::( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Wymień karte, mój kuzynej miał też takie problemy ze swoim gf. Karta tak się grzała że trudno było radiatrorak dotknąć. Szybko ją zbył i tyle. Widocznie trafiają się takie trefne egzemparze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 hyh :) to dotknijcie moje ati :))) karta pracuje z taka temperatura ze sie dotknac nie da... i to na powaznie ... PARZY! praca jednak calkowicie stabilna ale o kreceniu to ja sobie moge jej pomarzyc.. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Wymień karte, mój kuzynej miał też takie problemy ze swoim gf. Karta tak się grzała że trudno było radiatrorak dotknąć. Szybko ją zbył i tyle. Widocznie trafiają się takie trefne egzemparze Ale ona sie nie grzeje!!! Ona przy rivie tnt2 to lodowka. dotykam druga strone karty i cieple, ale nie tak gorace jak w rivie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Człowieku a jak mój Gf się grzeje a co do twojego gfa to radze ci się go szybko pozbyć on jest poprostu lipny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 dentki mam 6.80, na nowych czesciej sie wiesza, via 4in1 mialem juz pare wersji i nic, agp x2 i x1 tez nic nie dalo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 poprostu trafiłeś na bobla i tyle, dożuć troche kasy i kup R7500 albo R9000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 Jeśli karta była nowa to masz pecha a jeśli używana to pewnie ktoś ją przegrzał. Też jedną tak załatwiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 "]hyh :) to dotknijcie moje ati :))) karta pracuje z taka temperatura ze sie dotknac nie da... i to na powaznie ... PARZY! praca jednak calkowicie stabilna ale o kreceniu to ja sobie moge jej pomarzyc.. :( dokladnie to samo z voodoo 3 ... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Sprawdź u qumpla czy działa dobrze czy tak jak u Ciebie. Jeżeli okaże się, że jest trefna to ją opyl jak najszybciej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natch Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Mam podobny problem: GF 2 MX400, który mi wygasza ekran na pół sekundy, mimo, że go puściłem na 175MHz zamiast fabrycznych 200 oraz zamontowałem radiator od celka 500 za paście srebrowej... sprawdzałem paluchem (organoleptycznie :D ) i jest ledwo ciepły. pewnie wyłączenie FastWrites pomoże... :( ale czy dużo wydajności spadnie? poz, NatcH Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Mam podobny problem: GF 2 MX400, który mi wygasza ekran na pół sekundy, mimo, że go puściłem na 175MHz zamiast fabrycznych 200 oraz zamontowałem radiator od celka 500 za paście srebrowej... sprawdzałem paluchem (organoleptycznie :D ) i jest ledwo ciepły. pewnie wyłączenie FastWrites pomoże... :( ale czy dużo wydajności spadnie? poz, NatcH A jakie masz taktowania tego mx'a??? Ja mam 200/183MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 jakis felerny model Jakiej firmy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 moj mial tyle co w podpisie, ale k@#$a nie wytrzymal :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Karta jest Prolinka, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 to co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 I dzis nareszcie (po tylu dniach) znalazlem winowajce. Byly nimi sterowniki. Instalowalem chyba wszystkie ;) wersje , za w koncu 12.00 WHQL dzialaja i wykrywa go jako mx400(a nie mx). A w GTA3 gram w 1024x768x16!!!(chyba dobrze, bo wczesniej na 640x480). Zaj 8O iscie!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A jednak GÓWNO!!! Wiesza sie jak diabli. Zainstalowalem winde XP i stery 40.72 i nic. A bylo juz tak pieknie... ;( :cry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...