Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Witam Obojętnie jak na to ktoś popatrzy, i jak odczyta. Ja bede robil swoje, czyli dopilnuje zalatwienia spraw ktore nie zostaly zalatwione. 1479078[/snapback] Policja tez zrobi swoje . SPOKO STARY :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 To powinno zostac zalatwione juz jakis czas temu. Skad teraz takie zainteresowanie?? Biznes przestal sie krecic?? Czy pojawila sie chec odprowadzenia VATu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicol Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Heh to lubię... ileż pokory... myślę, że próby naprawienia wszystkich błędów nie pomogą i podobnie jak wielu innych userów tweaka uważam że cwaniaczków tego typu trzeba tępić i basta!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) To powinno zostac zalatwione juz jakis czas temu. Skad teraz takie zainteresowanie?? Biznes przestal sie krecic?? Czy pojawila sie chec odprowadzenia VATu?? Z mojej strony jest to walka dla mojego brata, on ma dopiero 16 lat ale nie pozwole zeby ktos mu takie i innym numery robil. Niestety sam za bardzo nie moze walczyc bo gdyby starzy sie dowiedzieli to mialby jeszcze on przewalone. Druga rzecza jest to ze mobo jest brata i po prostu zapomnialem o tym fakcie, dopiero topic w oslej mi przypomnial. Edytowane 16 Czerwca 2005 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mars77 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 taaaa a ja dalej czekam na reszte kasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 To ja z innej beczuszki. Fakturę za płytę DFI dostałem co prawda, ale... Na fakturze widnieje firma Amasoft jako sprzedawca. Tu widzę pojawia sie teraz związana z p. Adamem firma Comtex. To jak nie daj Boże coś nie tak ze spzrętem będzie to co? Mam wysyłac na Amasoft i liczyć , ze moze ktoś PRZYPADKIEM odbierze czy do Comtexu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zapytajmy sie pana Adama. Btyw moze ktos wystosowac list do NTT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyb3728 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Zapytajmy sie pana Adama. Btyw moze ktos wystosowac list do NTT? 1479388[/snapback] Zaraz bedzie jpg !! z gwarancjami ntt !! Potrzeba wiecej zapraszam na email : Edytowane 3 Czerwca 2005 przez cyb3728 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zapraszam COMTEX sp. z o.o. ul. Zaolziańska 11 41-800 Zabrze Zabrze-Maciejów 1479030[/snapback] Czyli jednak Pan KŁAMAŁ. W rozmowie telefonicznej potwierdził Pan, że posiada Pan tylko jedno konto na allegro - magda[cośtam], a z kontem yedi nie ma Pan nic wspólnego (jak dobrze pamiętam). Czyżby nagle o jednej firmie Pan sobie przypomniał ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Czyli jednak Pan KŁAMAŁ. W rozmowie telefonicznej potwierdził Pan, że posiada Pan tylko jedno konto na allegro - magda[cośtam], a z kontem yedi nie ma Pan nic wspólnego (jak dobrze pamiętam). Czyżby nagle o jednej firmie Pan sobie przypomniał ? :mur: 1479501[/snapback] Przeciez ten czlowiek w zyciu slowa prawdy nie powiedzial. teraz nagle odkopuje karte gwarancyjna od jakiesgos proca. ja chce otrzymac gwarancje na moje mobo. Edytowane 3 Czerwca 2005 przez PITer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zaraz bedzie jpg !! z gwarancjami ntt !! Potrzeba wiecej zapraszam na email : 1479498[/snapback] ahahahahahah To ten sam jpg jaki wyslal pan komus jako gwarancje? Bo wiem ze wyslal pan komus bmp czy jpg z fav jako gwarancje HAHAHAHHAHAH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Przeciez ten czlowiek w zyciu slowa prawdy nie powiedzial. teraz nagle odkopuje karte gwarancyjna od jakiesgos proca. ja chce otrzymac gwarancje na moje mobo. 1479524[/snapback] Ale przynajmniej mamy trzeci adres do kolekcji :) Zawsze się przyda. Edytowane 3 Czerwca 2005 przez .:Solid_Snake:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam nadzieje, ze Pan Adam trafi przynajmniej do aresztu tymczasowego... BTW Panie Adamie ciekaw jestem jaka bedzie mial Pan mine jak policjanci przyjda do siedziby Panskiej firmy zabezpieczac dowody (niech Pan zapoda fotosa o.k.? :lol: ). p.s. Brawo dla wszystkich poszkodowanych przez Pana Adama :D p.s.2 ROTFL: jpg jako gwarancja - o takim patencie jeszcze nie slyszalem :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 ROTFL: jpg jako gwarancja - o takim patencie jeszcze nie slyszalem :mur: :lol: 1479702[/snapback] Mam coś co Cię jeszcze bardziej dobije :D A F-Vat w formie *BMP :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam coś co Cię jeszcze bardziej dobije :D A F-Vat w formie *BMP :lol: 1479706[/snapback] Dobrze ze jeszcze nie zwraca pieniedzy w formacie .BMP .JPG .GIF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vantomiko Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mam coś co Cię jeszcze bardziej dobije :D A F-Vat w formie *BMP :lol: 1479706[/snapback] LOL :lol: To juz troche lepiej, bo przynajmniej w bezstratnym formacie :wink: Z tego co widze jedyna nadzieja dla Pana Adama to jakies papiery o niepoczytalnosci od psychiatry (podstawy sa - i to solidne :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Dobrze ze jeszcze nie zwraca pieniedzy w formacie .BMP .JPG .GIF 1479718[/snapback] "jeblem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Przeciez ten czlowiek w zyciu slowa prawdy nie powiedzial. 1479524[/snapback] I jeszcze chciał mi zapłacić za logi gg z rozmową z Snak'em :> Phew widać, że coś kręcii i to mocno. Dobrze ze jeszcze nie zwraca pieniedzy w formacie .BMP .JPG .GIF 1479718[/snapback] Też "ybłem" [; Edytowane 3 Czerwca 2005 przez Nexer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 I jeszcze chciał mi zapłacić za logi gg z rozmową z Snak'em :> Phew widać, że coś kręcii i to mocno. Też "ybłem" [; 1479786[/snapback] Ciekawe kiedy by Ci zaplacil ahahahah. Btw. ile Ci oferowal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nic, bo dostał odrazu riposte - to nielegalne <: Czy jakoś w tym stylu :s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nic, bo dostał odrazu riposte - to nielegalne <: Czy jakoś w tym stylu :s 1479791[/snapback] Trzeba bylo powiedziec aby podeslal kilka stówek zaliczki w PDF-ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 :D Dobrze, że Aurora założył ten temat- może nauczy to przyszłych potencjalnych oszustów, że nawet w naszym chorym kraju krętactwo i mataczenie przestaj popłacać. Keep it up, guys! Wywalczcie co swoje, a pan A. niech trafi w takie fajne miejsce z metalowymi prętami zamiast firanek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Trzeba bylo powiedziec aby podeslal kilka stówek zaliczki w PDF-ie. 1479807[/snapback] buehehehehehehehehe dobre witam wszystkich jak część z państwa wie ja też miałem potyczki z panem Adamem, który okazał się oszustem i łgarzem. I mam teraz do pana Adama pytanie: czy gwarancja jaką udziela pan na płyty DFI LP Ultra-D jest rozpatrywana w przez pana tzn. wysyłka do amasoft, czy też ja sam musze udać się do NTT i tam oddać uszkodzony produkt, gdzie NTT jako "gwarant" ma obowiązek naprawić mi owy produkt. jak sprawa należy w całości do NTT to proszę o przesłanie mi karty gwarancyjnej fraz z fakturą VAT, tylko nie mailem buehehehhehheheh :lol: :lol: dziękuje i do usłyszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 buehehehehehehehehe dobre witam wszystkich jak część z państwa wie ja też miałem potyczki z panem Adamem, który okazał się oszustem i łgarzem. I mam teraz do pana Adama pytanie: czy gwarancja jaką udziela pan na płyty DFI LP Ultra-D jest rozpatrywana w przez pana tzn. wysyłka do amasoft, czy też ja sam musze udać się do NTT i tam oddać uszkodzony produkt, gdzie NTT jako "gwarant" ma obowiązek naprawić mi owy produkt. jak sprawa należy w całości do NTT to proszę o przesłanie mi karty gwarancyjnej fraz z fakturą VAT, tylko nie mailem buehehehhehheheh :lol: :lol: dziękuje i do usłyszenia 1480043[/snapback] Proponuje zeby ktos w tej sprawie wystosowal list do NTT systems bo na pana Adama nie sadze zebysmy mogli liczyc. A nawet jesli to czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygbd Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 może z linkiem to topicu :wink: i jeszcze z gwarancją *.jpg :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadafakaR Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 (edytowane) może sie podłączę z miom pytaniem, co wy na to bo sie jakoś mój topic nie chce chyba przebić do świadomości forumowiczów... http://forum.purepc.pl/index.php?act=ST&f=...=0#entry1484674 Edytowane 6 Czerwca 2005 przez MadafakaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 (edytowane) To ja moze zamieszcze archiwum moich rozmow z adamem vel amasoft: 12:15:01 borynald (borynald@tlen.pl) witam, kupilem w firmie AMASOFT okolo 2 miesiace temu procesor AMD 64 3000+ BOX i do tej pory nie dostalem gwarancji na pismie ani faktury vat. Faktura nie jest mi potrzebna ale gwrarancja by sie przydala. Do tej pory mi to nie przeszkadzalo bo procesor spisywal sie OK. Ale postanowilem go sprzedac ale mam z tym problemy bo wszyscy chca ode mnie gwarancje na pismie z firmy gdzie go kupilem. 12:15:22 TONZE (TONZE) (GG# 1907484) aha 12:15:30 TONZE (TONZE) (GG# 1907484) prosze podac szczegoly zakupu 12:15:41 borynald (borynald@tlen.pl) tzn.? 12:16:16 TONZE (TONZE) (GG# 1907484) data nick z allegro 12:16:28 borynald (borynald@tlen.pl) kupilem poza allegro 12:16:40 borynald (borynald@tlen.pl) tak zwyczajnie na maila 12:16:44 borynald (borynald@tlen.pl) Moje dane: (...) 12:27:15 borynald (borynald@tlen.pl) wiec jak bedzie?? ..................... 14:06:47 borynald (borynald@tlen.pl) witam, wiec jak bedzie z ta gwarancja (wczoraj sie pytalem)??? brak odezwu ..................... 08:15:56 borynald (borynald@tlen.pl) witam, wiec jak bedzie z ta gwarancją???? to samo ......................... 21:23:21 borynald (borynald@tlen.pl) witam, to jak bedzie wkoncu z ta gwarancja, dostane ja czy nie mam na co liczyc??? bez komentarza .......................... 15:26:18 borynald (borynald@tlen.pl) witam, ja w sprawie tej gwarancji, jak dlugo macie zamiar mnie zlewac??? czy bede czekal 2 miesiace tak jak za plyta glowna??!!!!!!!!!!!!!!!! 15:26:39 TONZE (TONZE) (GG# 1907484) z kim rozmawiam 15:26:54 borynald (borynald@tlen.pl) (moje dane) 15:27:30 borynald (borynald@tlen.pl) ni dostalem ani faktury ani gwarancji do procesora amd64 3000 zakupionego jakos w listopadzie w firmie amasoft 15:28:11 borynald (borynald@tlen.pl) a teraz sprzedaje ten procesor i chcialbym miec do niego gwarancje 16:01:02 borynald (borynald@tlen.pl) ???? 16:02:01 TONZE (TONZE) (GG# 1907484) prosze o podanie wszystkich namiarow odnajde fature i podsle dupilkat 16:03:14 borynald (borynald@tlen.pl) (...) Nowogród Bobrzański 16:05:17 borynald (borynald@tlen.pl) numer na pudelku z procesorem *4448974A51757*, dodam, ze na plyte glowna DFI zakupiona jakies 2 miesiace temu tez nie dostalem zadnych papierow, jesli to nie problem to tez poprosze, numer na pudelku z DFI: S/N50402975 .......................... 16:39:32 borynald (borynald@tlen.pl) witam, ile razy mam jeszcze prosic o doslanie tej gwarancji na plyte glowna i procesor????????, zero odpowiedzi ............................ 17:23:02 borynald (borynald@tlen.pl) witam, czy cos sie ruszylo w sprawie moich gwarancji na plyte glowna i procesor??? ............................ 09:45:08 borynald (borynald@tlen.pl) ile razy mam sie pytac o ta gwarancje, moze sie ktos laskawie odezwie, zaczyna mnie to juz wkurzac!!! ............................. 14:27:05 borynald (borynald@tlen.pl) halo jest tam kto???? ............................. .......no coz, bez komentarza :angry: Edytowane 14 Czerwca 2005 przez boryna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Gra na zwłokę. Oby dobrali mu się jak najszybciej do d**py :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryna Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Dzisiaj znowu napisalem do niego na GG: 10:59:41 borynald (6352526) moze sie ktos laskawie odezwie w sprawie mojej gwarancji, dlugo ma pan zamiar mnie jeszcze ignorowac??? 10:59:49 TONZE (TONZE) (1907484) witam 10:59:52 TONZE (TONZE) (1907484) absoltunie 11:00:29 borynald (6352526) wiec?? 11:07:04 borynald (6352526) ile razy mam wysylac moje dane, zeby wkoncu przyslano mi gwarancje i (lub) fakture na plyte DFI i procesor????? 11:29:32 TONZE (TONZE) (1907484) jeszcze raz prosze 11:31:29 borynald (6352526) (moje dane), S/N plyty glownej D50402975, numer na pudelku procesora 4448974A51757 11:34:38 TONZE (TONZE) (1907484) ok. 11:40:00 borynald (6352526) na kiedy moge sie spodziewac??? 11:40:12 TONZE (TONZE) (1907484) w tym tygodniu piatek sobota 11:40:26 TONZE (TONZE) (1907484) kupowales przez allegro ?? 11:40:51 borynald (6352526) aukcje widzialem na allegro ale kupilem na zamowienie przez maila Czyzby cos mu sie odmienilo, a moze to kolejna gra na zwloke?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 a nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...