Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Jak myslicie czy oplaca sie przy moim sprzecie zmienic CLAPa na GF2ti???. Powiedzicie mi co to jest za karta VGA PIXELVIEW GF2 TIvx 64MB DDRAM TV BOX. Co to znaczy to Tivx??? sa dwie wersje prolnika na Tivx i zwykla Ti czym to sie rozni?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Jak myslicie czy oplaca sie przy moim sprzecie zmienic CLAPa na GF2ti???. Powiedzicie mi co to jest za karta VGA PIXELVIEW GF2 TIvx 64MB DDRAM TV BOX. Co to znaczy to Tivx??? sa dwie wersje prolnika na Tivx i zwykla Ti czym to sie rozni?? Ja bym zmienial na MX440 jak juz :P ale to znow sie zrobi watek, jak ten poprzedni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 One sie roznia pewnie tylko taktowaniami zagara i pamieci no i oczywiscie cena. Teraz gf2Ti kosztuje okolo 450-500 pln. Masz CLAPa to nie zmieniaj, poczekajmy jeszcze z 2 miesiace i kupujemy gf3Ti200 podkrecamy i mamy gf3Ti500. Ja tez mialem dylematy w stylu gf2Ti czy KYROII czy jeszcze radek7500. Teraz wiem, ze biore gf3Ti200 bo przynajmniej bede mogl z rok sie nia pobawic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no tylko ze ile bedzie kosztowac gf3ti200??? u mnie jest po 750zl wole dolozyc 100zl i miec r 8,5kle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Ja ci radze zmienic proca albo dysk. Bo CLAp to jest i tak zajebistyczny do gier. Ja W piatek powinienem miec THPS3 i jak w tym nie bedzie sie ciac to GTA 3 wytrzyma dlatego moja rada zmien Dysk lub Proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Może już ktoś o tym wspominał... Podobno GF4 Mx-y mają obsługę Pixel Shader, tyle że jest ona zablokowana sprzętowo,może niedługo ktoś sprytny coś wymyśli? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 jak widac w configu jestem posiadaczem tej karty :) a ze jest VX to oznacza roznice w czasach dostepu do pamieci (taktowanie chyba tez choc nie jestem pewien) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no tylko ze ile bedzie kosztowac gf3ti200??? u mnie jest po 750zl wole dolozyc 100zl i miec r 8,5kleAle ja mowie, poczkaj z 2 miechy. Bedzie kosztowal tyle co dzisiaj GF2Ti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Ja ci radze zmienic proca albo dysk. Bo CLAp to jest i tak zajebistyczny do gier. Ja W piatek powinienem miec THPS3 i jak w tym nie bedzie sie ciac to GTA 3 wytrzyma dlatego moja rada zmien Dysk lub Proca.qrcze powiedzcie jaką kartę kupić tak do 500 zł, chodzi mi głównie o gry, naczytałem się różnych opinii i dalej nie wiem co kupić, co będzie najbardziej wydajne już w stanie wyjściowym aczkolwiek podatnym na o/c ? help me please 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 qrcze powiedzcie jaką kartę kupić tak do 500 zł, chodzi mi głównie o gry, naczytałem się różnych opinii i dalej nie wiem co kupić, co będzie najbardziej wydajne już w stanie wyjściowym aczkolwiek podatnym na o/c ? help me please Jaka masz karte w tej chwili ? Jezeli narazie Ci ona wystarczy to nie kupuj bo taka jak juz pisalem za 2 miesiace bedzie mozna kupic gf3Ti200 za 500pln i bedziesz sobie w brode plul :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Jak myslicie czy oplaca sie przy moim sprzecie zmienic CLAPa na GF2ti???. Powiedzicie mi co to jest za karta VGA PIXELVIEW GF2 TIvx 64MB DDRAM TV BOX. Co to znaczy to Tivx??? sa dwie wersje prolnika na Tivx i zwykla Ti czym to sie rozni?? Heja Sa trzy typy kart Prolinka 2 Ti (ponizej z cenami brutto z Wrocławia: Prolink Geforce 2 Titanium, 64MB DDR 399 Prolink Geforce 2 TitaniumVX, 64MB DDR, TV-out 419 Prolink Geforce 2 Titanium Ultra, 64MB DDR, TV-out 445 Wynika z tego ze VX ma wyjście telewizyjne.... a Ultra do tego jeszcze szybsze pamięci DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Juz leca g-force na leb na szyje. Radze szczerze, poczekajcie na GF3. Skoro dzisiaj mozna juz GF2Ti kupic za 400 pln to wyobrazcie sobie co sie bedzie za jakis czas dzialo. No z tego co powyzej to oczywiscie ta najbardziej wypasiona wersje ULTRA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no wlasnie tez mam taki problem, bo skladam kolesiowi kompa i waham sie miedzy jakis GF2Ti i GF4 440MX. Na inne rarytasy (w stylu gf3, gf3Ti) go nie stac, wiec zostaja te 2. :evil: Chyba sie zdecyduje na gf4 ale dlaczego to takie tanie? syfem mi tu smierdzi.. 8O a co wy powiecie? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 no wlasnie tez mam taki problem, bo skladam kolesiowi kompa i waham sie miedzy jakis GF2Ti i GF4 440MX. Na inne rarytasy (w stylu gf3, gf3Ti) go nie stac, wiec zostaja te 2. :evil: Chyba sie zdecyduje na gf4 ale dlaczego to takie tanie? syfem mi tu smierdzi.. 8O a co wy powiecie? :?: Jedni mówią że ti2 jest gorsze od 4mx inni odwrotnie. A co do 4mx to porażka roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Ja bym brał GF2TI. GF4MX ma tylko jeden potok teksturujący, a GF2TI ma 2. Jeśli chodzi o GF3 to brać teraz albo wcale. NVidia już od jakiegoś czasu nieprodukuje GF3, obecnie wysprzedaje resztki z magazynów. Za dwa miesiące GF3 już nie będzie, za to będzie GF4 TI4200 w cenie około 700-900zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Tez o tym slyszalem :P Triniti, nabierasz sie na to ? Pewnie nie beda wywieszac ogloszen- "nie kupujcie od nas gf3 teraz bo sie nie oplaca, za 2 miechy beda 50 proc tansze, my szanujemy klientow" Hehe ja se kupie za miesiac albo najpozniej za 2 jak beda w cenie 500-550 pln :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Hehe ja se kupie za miesiac albo najpozniej za 2 jak beda w cenie 500-550 pln :)zebys sie tylko nie przeliczyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michelicus Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Tez o tym slyszalem :P Triniti, nabierasz sie na to ? Pewnie nie beda wywieszac ogloszen- "nie kupujcie od nas gf3 teraz bo sie nie oplaca, za 2 miechy beda 50 proc tansze, my szanujemy klientow" Hehe ja se kupie za miesiac albo najpozniej za 2 jak beda w cenie 500-550 pln :) Ja pewno też zmienie wtedy. Tak na Marginesie to Prolink lubuje sie w kartac "Ultra" gdze wrzuca pamieci samsunga np. Może więc wtedy GF 3 Ti 200 Ultra :D Co do GF4MX (tych nizszych modeli bo wyzsze jeszce nie w pełni zaprezentowane) .... cóż .... jak dla mnie powtórka GF 2 MX 200 .... czyli szmira z bardzo marketingowa nazwą !!!!!!!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 qrcze powiedzcie jaką kartę kupić tak do 500 zł, chodzi mi głównie o gry, naczytałem się różnych opinii i dalej nie wiem co kupić, co będzie najbardziej wydajne już w stanie wyjściowym aczkolwiek podatnym na o/c ? help me please Jaka masz karte w tej chwili ? Jezeli narazie Ci ona wystarczy to nie kupuj bo taka jak juz pisalem za 2 miesiace bedzie mozna kupic gf3Ti200 za 500pln i bedziesz sobie w brode plul :P W tej chfili to ja "jadę" na firmófce COMPAQ Presario 5340, grafa & audio integrated :( Składam nowego kompa :D i muszę qpić coś na już w zasadzie , bo mam qpca na stary sprzęt 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsimon Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 czyli najlepiej lać nvidie i radka 8500 kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 czyli najlepiej lać nvidie i radka 8500 kupićDokładnie ja omijam szerokim łukiem nv szmelc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 ale jesli radka to ktorego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 ale jesli radka to ktorego?8500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2002 Myślałem, że chodzi o wybór GF2TI vs GF4MX. Jeśli chodzi ogólnie to pewnie, że Radeon 8500. Ja teraz mam GF3, ale następną kartą to pedwnie będzie Radeon 10000. A co do GF3, to nie jest już produkowana od jakiegoś czasu. Można się zastanawiać ile NVidia ma kości w magazynie ale pewnie niewiele. To jest podobnie jak było z GF z DDR i GF2MX. Przez pewien (krótki) czas GF DDR był tańszy i lepszy, ale później już go nie było wcale. NVidia rozsądnie zachowała się z GF3, gdyż nie wprowadziła GF2TI pod nazwą GF3MX, a teraz znowu zaczynają sztuczki marketingowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...