pako_kinG Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 :evil: CZY NAPIS INTEL CONFIDENTAL OZNACZA ŻE MNOŻNIK W P4 NIE JEST ZABLOKOWANY? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Czasem tak, czasem nie. Ja mam np. P4 2.0A z napisem INTEL CONFIDENTAL i mam blokade mnoznika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 :evil: CZY NAPIS INTEL CONFIDENTAL OZNACZA ŻE MNOŻNIK W P4 NIE JEST ZABLOKOWANY? O ile sie nie myle to , to jest wersja inżynieryjna i nie ma zablokwanego mnożnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 chyba Intel Konfident:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 to nie slyszeliscie o tym? procesor konfident, ktory wysyla do microsoftu wszystkie numery licencji, cd keye, piny do kart, numery kont, itd :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...