Andrew^ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Mam 140 zl i chce kupic 512 ramu i zastanawiam sie nad samsungami 512 /400/ w jednej kosci nie wiem jaki cl. albo 2x256 /400/ dual goodram cl.3 na BGA co proponujecie nie piszczei doloz tyle i tyle i kup te tylko powiedzcie ktore uwazacie za lepsiejsze plyte mam bez duala i pewnie dlugo tak jeszcze bedzie Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Dzieki Dzieki za odpowiedzi dzieki wam zdecydowalem sie na firme SzrotRam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 przecież wiadomo że samsung będzie lepszy od good ramu to jest oczywiste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 bierz 1x512MB Samsunga, a oczywiste to dla wszystkich nie jest i dlatego zadają takie pytania aby się w bagno nie wpuścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 wg mnie w tym przypadku wybór jest prosty jak drut :D samsung 512 400mhz vs goodram 512 400mhz = samsung wins :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Samsung nokaltuje Goodramy w 53 sek. starcia ??? :P:P:P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 tylko samsung TCCC - fsb~ 250/260 przy 3-4-4-11 , czasami nawet wiecej . Przynajmniej jakk ja mialem kiedys te kostki to tak bylo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 eee... czepiacie sie tych goodramow a patrzcie w sigu jak moje leca.... ;) musze tylko druga kostke takich trafic i duala zapuszcze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 wynik starcia nie jest oczywisty,, przydał by się Rapra :) goodramy coś tam ciągną ale nie ma za wiele informacji o nich (test na pclab - w sumie nic specjalnego),, samsungi też coś ciągną ale bywały serie totalnie nie podatne o oc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 no ja wyciskam z goodramow nawet 472MHz ale moja syfiata mbo pozwala na dodanie tylko 0.1V wiec nie poszaleje na tym... planuje jednak ic7 wtedy z nimi powalcze, nie wiem tez jak spisuja sie w dualu <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 samsugni TCCC ciagna dosc wysoko z fsb - przy slabych timingach bo 3-4-4-11 ale fsb 260 powinny dac rade a moze i wiecej. przy cenie 140zl nic lepszego sie nie znajdzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nie każde,,, troche nasłuchiwałem przymierzając się do pamięci kilka mcy temu i te które leciały wtedy ponoć się do oc nie nadawały wcale nie wiem jak Andrew^ planuje ale - jesli to ma być jak jest - ~200mhz latać to ważniejsze są timingi niż teoretyczn amożliwość wjechania na 260 ;) nie wiem jak jest z gwarką na samsungi z allegro - jak ja je oglądałem gwarki w pl nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Ja mam zamiar podkrecic swojego durnia max na 200 fsb wiec pamieatki nie maja co sie wysilac chce popostu zeby byly dosc szybkie i mialy timingi 2.5 na 400 :) a planowana plyta pod nie to najprawdopodobniej K7s8xe+ Pozdro ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 wiekszosc pamieci cl3 lata bez problemu na 2.5, niektore nawet na 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 nie wiem jak z gw na samsungi,, jak nie pewna - brał bym goodramy, powinny polecieć na 2-3-3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...