abes99 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Acer: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=18228 a Dell sciagnety ze stanow: P-M 1.6, 256MB DDR2 (dokupie w PL 512MB), 40GB hdd, X300 64MB, matryca 1400x1050 15,4", DVDRW Aktualnie mam Dell'a Precision M50 i sobie chwale (15" 1600x1200, PIV 1.8, 512DDR, 40GB). Dell wychodz ciut taniej, i Della sobie chwale. Ale tu mam polska gwarancje, fakturke VAT (nie trzeba kombinowac z umowa k-s zeby wciagnac w koszty). Ma moze ktos tego Acer'a? A moze cos innego z min. taka matryca i budzecie ok. 5k zeta (max do 6k)? Zastanawialem sie nad Inspironem 9300, ale troche za duzy jak dla mnie (czesto przenosze lapa) ;) W Dell'u na minus brak wyjscia DVI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 grafika w aspire wypada o niebo lepiej od x300 -tak jak caly konfig zreszta.... ..z tych dwoch nawet bym sie nie zastanawial!... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abes99 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 A jak z jakoscia w Acer'ach? W jednym sklepie odradzali mi Acer'a, bo mechanika z czasem nawala (skrzypienia przy otwieraniu lapa, pekniecia obudowy)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
varna Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) ja mam 9300, śmiało polecam-imho komputer bez wad jeśli odpowiada Ci taki rozmiar; wczesniej mialem sporo laptopów więc jestem stosunkowo zdystansowany do tego co mówie; Jeśli masz mozliwosc to polecam wersje z gforce6800-po prostu świetna sprawa; pozdrawiam ps: nie wiem jakiego della miales na mysli ale 9300 ma dvi; i sporo wiecej bo: wifi, bt, 6xusb, firewire, svideo i securedigital slot; Edytowane 2 Czerwca 2005 przez varna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abes99 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 (edytowane) ja mam 9300, śmiało polecam-imho komputer bez wad jeśli odpowiada Ci taki rozmiar; wczesniej mialem sporo laptopów więc jestem stosunkowo zdystansowany do tego co mówie; Jeśli masz mozliwosc to polecam wersje z gforce6800-po prostu świetna sprawa; pozdrawiam ps: nie wiem jakiego della miales na mysli ale 9300 ma dvi; i sporo wiecej bo: wifi, bt, 6xusb, firewire, svideo i securedigital slot; 1476890[/snapback] No wlasnie obawiam sie troche tych rozmiarow - praktycznie codziennie gdzies sie przemieszczam z lapem. Dlugo sie zastanawialem nad 9300, ale ze wzgledow praktycznych skupilem sie nad 6000 - i to wlasnie o niego mi chodzi piszac, ze nie ma DVI ;) Jak sie sprawuje matryca w 9300? Mozna wiedziec gdzie go zanabyles, w jakiej konfiguracji i w jakiej cenie? Bo jesli chodzi o Della, to zastanawialem sie nad gosciem z Allegro, ktory wysyla je z USA (cena na dell.com + 15% + 60$ wysylka) - ma sporo pozytywnych komentarzy z wysylka lapow zza oceanu, dlugo juz je tak sprzedaja - wiec w miare pewny. Edytowane 2 Czerwca 2005 przez abes99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauli Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 Rewelacyjna matryca bez zadnych powlok glare, jakosc wykonania jak Mercedes, ekstremalnie cichy i do tego ekstremalnie cienki. 1478933[/snapback] to dobrze? myslalam ze wprost przeciwnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...