Greenday Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Mam na dysku plik, który zajmuje strasznie dużo miejsca i nie chce się skasować. Nie da rady ani usunąć, ani zajrzeć do właściwości(sic!), ani przenieść. Co mam zrobić z tym fantem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 moze to plik wymiany windowsa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardukpl Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Spróbuj w awaryjnym, a jak nie pomorze to przejdź się do kolesia i niech on go skasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a ten plik ma jakas nazwe? jakies rozszerzenie? w jakim katalogu sie znajduje? more info!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Zapewne to plik wymiany albo przywracanie systemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 pwnie ściągał jakis film i to był wredny fake sprubój pod dosem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 poczestuj ten plik DELETEM w trybie awaryjnym... ( w trakcie ladowania windowsa F5 przynajmniej na XP ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ściągnij KillBoxa on potrafi wykurzyć pliki które się nie usuwają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Miałem plik, ktory nie chciał sie skasować ani pod dosem, ani Win, ani NC, no nic... pomogła konsola naprawiania WinXP. Pomoc polecenia HELP i jakoś dałem rade ;) No ale właśnie... co to za plik!? Foldera "Dysk C" nie skasujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 już jest oki :) dzięki!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...