kucyk Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) mam problem po skonfigurowaniu telefonu nie dochądzą mi MMSy na w/w aparat w w/w sieci mogę wysyłać, MMSy wychodzącze z mojego aparatu dochodzą do ludzi, natomiast przychodzące niet <_< wyświetla mi się tylko sms z info, że mam zarejestrować się na stronie idea ble ble ble - czyli coś jest nie tak <_< jeśli ktoś byłyby tak miły i posiada w/w aparat w IDEA to bardzo bym prosił o wpisanie wszystkich danych konfiguracyjnych na forum bo co tu dużo mówić - *** mnie strzela :D Edytowane 30 Maja 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Wyślij SMS-a o treści AKT MMS pod numer 1188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Wyślij SMS-a o treści AKT MMS pod numer 1188 1472005[/snapback] dzięki za pomoc, pomogło, boshhh co za mózgi pracują w info idea jak mi tego nie powiedziały <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...