kuebk Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam! Mam takie pytanko czy jest możliwe założenie tego zalmanika w tą płyte. Wiem że nie posiada ona dziurek wokół socketa żeby go przymocować ale ja myślałem żeby go czymś takim przymocować Zapinka ZA1 Socket A/370, myślicie że tak by się dało :?: A jak nie to jakie chłodzenie byście polecali do tego co mam w opisie (punkt 1), z góry odpada wszystko co jest głośne, bo obecnie mam volcano 9 i nie moge z nim wytrzymać. Aha no i niedługo myśle o zmiana na celka tulipanka 1ghz i go tak gdzieś na 1333 albo więcej podkręcić do odrazu takie żeby na nim też lux działało. Z góry dzięki za informacje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 E... nie ma co kommbinowac. Wszystko sie da, ale zalezy od nakladu pracy i pozniejszych rezultatow. Ale prosto napewno nie bedzie. Marne szanse. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 No mój kolega ma takiego zalmana musze go teraz tylko odwiedzić i sprawdzić, ale mi się wydaje że najwięcej problemów będzie z dystansem radiatora od cpu chodzi mi tu o to czy jak założe to na tej przejsciówce to czy radiator dotknię rdzenia cpu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybeks Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 I czy tez kondensatory i inne wystajace czesci wokol socketa nie beda wadzic... problemow moze byc MASA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) wydaje mi się że nie będzie wadził o kondziory, większy problem może być z tym czy powierzchnia radiatora dotknie jadra cpu, bo ta 'przejsciowka' jednak jest pare milimetrow nad mobo, a w płytach co są dziurki to to 2 mocowania dotykaja idealnie płyty :? Na allegro znalazłem coś takiego ZALMAN CNPS3100-Plus myślicie że to było lepsze od mojego volcana 9, gdyby się okazało że ten 7000 nie wejdzie :?: I jeszcze jedno pytanko co myślicie o celku tulipanki 1.0 sl5zf :?: Edytowane 31 Maja 2005 przez LuXuS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...