Balu Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Więc tak: Pobrałem MSI Live Update 3 i ściągnąłem BIOS w wersji 5.7(miałem 5.3). Sflashowałem, patrzę, a tam zniknęła opcja wyłączenia RAID-u. Płyta główna to MSI 845E max-2 BLR. Jeżeli można, to czy ktoś mógłby mi podesłać BIOS w wersji 5.3 na mail: balu90@gmail.com Proszę o pomoc :( :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Edytowane 30 Maja 2005 przez Balu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Napewno wgrales bios do wlasciwej wersji plyty? Na stronie MSI powinny byc wszystkie wersje do pobrania: http://www.google.pl/search?sourceid=navcl...&oe=UTF-8&q=msi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balu Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Problem rozwiązany. Za pierwszym razem po prostu nie zobaczyło. Jestem looooooolem. Sorki za zaśmiecanie forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...