P@weł m Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Chciał bym kupic dobre (wydajnie) i przy tym ciche chłodzenie. Myslałem nad Pentagrami. Co wy na to? Przyjmuje wszystkie propozycje. Cena do około 150 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Chciał bym kupic dobre (wydajnie) i przy tym ciche chłodzenie. Myslałem nad Pentagrami. Co wy na to? Przyjmuje wszystkie propozycje. Cena do około 150 zł. 1472040[/snapback] Może Arctic Cooling Freezer 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Może 1472054[/snapback]Nie zły ale daj linka gdzie można kupic a nie strone że kupione. Dzięki za podpowiedź. Zastanowię się nad wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 http://proline.pl/shop.php?prodid=41435f465245455a45525f34 za 59zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 To już googli nie ma, że każesz sobie gotowe linki podawać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 polecam freezera. Mi po zmianie z boxowego temperatura spadla z ponad 50C na jakies 35C w idle (pomogla tez w tym zmiana pasty);) Do tego wentyl z freezera smiga mi na max 2000 rpm (=cisza) a ten boxowy to lecial na 4500rpm. Jeszcze jakieś pytania? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 polecam freezera. Mi po zmianie z boxowego temperatura spadla z ponad 50C na jakies 35C w idle (pomogla tez w tym zmiana pasty);) Do tego wentyl z freezera smiga mi na max 2000 rpm (=cisza) a ten boxowy to lecial na 4500rpm. Jeszcze jakieś pytania? :rolleyes: 1484372[/snapback] Fajnie tylko że daj linka gdzie mozna to kupic na allegro. A poza tym powiedz jaka pastę dałeś :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 taka cięzyna na allegro popatrzec? www.allegro.pl dla twojej swiadomosci... koszt tam to jakies 69 zł + przesylka... Ja slyszalem ze z af 64 wylewa sie olej i niszczy procki ... slyszal ktos cos o czyms takim jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Arctic Cooling Ferrezer 4 za 69zł. Jak masz zapłacić tyle samo to kupuj lepiej w sklepie niż na allegro. cooling.pl jest rewelacyjny. Ja slyszalem ze z af 64 wylewa sie olej i niszczy procki ... slyszal ktos cos o czyms takim jeszcze? - jakieś niepotwierdzone sporadyczne przypadki. Spotkałem się z bodajże dwoma - były to uszkodzone mechanicznie heatpipe'y. A uszkodzenie mechaniczne to wiadomo - samemu można dokonać. Ja mam Freezera 4, jest cichy, wydajny. Pastę polecam tą z zestawu MX-1 ewentualnie Arctic Silver 5 - 2-3 stopnie mniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...