.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Chciałbym w najbliższym czasie kupic sobie nowego kompa. Już wiem ze to bedzie Celeron D 2,4 ghz. Jaką płyte polecicie, aby procek dobrze sie dało podkręcac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 plyty pod s478: za takie pieniadze to najlepszy bedzie DFI lanparty na i875p z komputrinik.pl - oile mają. mozliwe ze bedziesz musial na nia poczekac jak cos na zaraz to Abit (moze lepiej zeby koledzy abitowcy sie wypowiedzieli... bo ja sie gubie w oznaczeniach tych plyt). praktycznie jako ostatecznosc zostaje p4p800-x (ostateczosc, poniewaz jest to ostro okrojona wersja p4p800 - przedewszystkim zasilanie :mur: ) pod lga: nie orientuje sie :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Pod Lga nie trzeba, chodzi mi o 478.. ;) Edit: Co powiecie o ASrock P4V88 ?? Edytowane 30 Maja 2005 przez .:::PaStA:::. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawnOfSun Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Może IS7-E od Abita? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 a nie mozesz poczekac np pare tygodni, dozbierac stowke i z proline'u wziac IC-7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Zasilacz Macron 300W bedzie sie wyrabiac na zakretach czy moze go tez trzeba wymienic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ja bym ... i dwa tydzie temu kupiłem: Pole Wartość Właściwości płyty głównej ID płyty głównej 01/31/2005-i865PE-6A79ZG0SC-00 Nazwa płyty głównej Gigabyte GA-8IPE1000-G Właściwości magistrali FSB Typ magistrali Intel NetBurst Szerokość magistrali 64-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 167 MHz (QDR) Efektywna częstotliwość taktowania 667 MHz Przepustowość 5333 MB/sek Właściwości magistrali pamięci Typ magistrali Dual DDR SDRAM Szerokość magistrali 128-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 208 MHz (DDR) Efektywna częstotliwość taktowania 417 MHz Przepustowość 6667 MB/sek Właściwości magistrali mikroukładu płyty głównej Typ magistrali Intel Hub Interface Szerokość magistrali 8-bitowy(a) Rzeczywista częstotliwość taktowania 83 MHz (QDR) Efektywna częstotliwość taktowania 333 MHz Przepustowość 333 MB/sek Informacje fizyczne płyty głównej Liczba gniazd procesora 1 Socket 478 Liczba gniazd rozszerzeń 5 PCI, 1 AGP Liczba gniazd pamięci 4 DDR DIMM Urządzenia zintegrowane z płytą główną Audio, Gigabit LAN Współczynnik postaci ATX Rozmiar płyty głównej 230 mm x 300 mm Mikroukład płyty głównej i865PE Dodatkowe własności EasyTune 4 Producent płyty głównej Nazwa firmy Gigabyte Technology Co., Ltd. Informacje o produkcie http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Produc...roduct_List.htm Uaktualnienie BIOS'u http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Suppor...S/BIOS_List.htm Mogę Ci ją sprzedać za 250zl na gwarze jest...itp.box full wyposażenie... Czemu chce sprzedać? Dostałem AMD64 Venice :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Edit: Co powiecie o ASrock P4V88 ?? 1472232[/snapback] powiem zebys nie kombinowal. nic lepszego niz i875p (albo slabsza wersja i865pe) nie powstało. jak ci sie uda to bierz dfi... najlepszy współczynnik: wydjnść/cena, a dotego mnóstwo zabawek... Zasilacz Macron 300W bedzie sie wyrabiac na zakretach czy moze go tez trzeba wymienic ?? 1472291[/snapback] moze byc ciezko... a przedewszystkim: niebezpiecznie. zasilacze to takie stadne stworzenia - zazwyczaj pala sie w towarzystwie edit: ort! Edytowane 30 Maja 2005 przez Ganeon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 ja polecam abita is7-e albo ic7 miodzio:) a te DFI to maja ale tylko w cenniku:) zreszta jak tak jak i wiekszosc IC7 :/ a ashrock to badziew jak ecs i z zasilka dobrze chlopaki doradzaja zmien jak najszybciej kup np za 70zł uzywke nowy jakies 120zł modecoma350gtf tani a dobry zasilacz:) pozdro!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Zdecydowanie DFI 875P oczywiscie w tej cenie. Jak nie ma w komputroniku to poszukaj na skapiec.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ergo5 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jeśli myślisz o kręceniu zapomnij Asrocku. Na tej płytce nie masz nawet mozliwości podniesienia vcore. Jeśli szukasz stabilnej płyty (bez oc) za małe pieniądze - polecam. Moja co prawda w czasie burzy poszła w stronę światła, ale powiem otwarcie burza była fest i telefon z sekrtrarką podzielił los płyty. Bez problemu zaproponowano mi wymianę na nową płytę lub zwrot pieniędzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...