ZwieRZakwawa Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam mam pytanie i prosze o jak najszybsza odpowiedź ! A minowicie czy jeżeli gra X jest kompatybilna z rodziną rodeon8500 to uruchomi się na rodeonie9200(nie SE pelnu rodek 9200 128mega//bit; nie mówie tu wydajności tylko o samym fakcie uruchomienia)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 osobiscie wydaje mi sie ze tak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 no a jednak niestety nie. mam bete bf2 i w readme napisali ze współpracuje z rodziną kart 8500 a ja mam 9200 (którego nie wymienili w readme)i jestem po formacie a tu zonk nadal wiesza się na MENU :mur: :mur: :mur: :mur: a miało być tak pięknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Witam mam pytanie i prosze o jak najszybsza odpowiedź ! A minowicie czy jeżeli gra X jest kompatybilna z rodziną rodeon8500 to uruchomi się na rodeonie9200(nie SE pelnu rodek 9200 128mega//bit; nie mówie tu wydajności tylko o samym fakcie uruchomienia)??? 1472213[/snapback] IMHO tak, poniewaz nie chodzi tu o sama karte, tylko o wersje DirectX'a jaka obsluguje grafika (najczesciej chodzi o pixel shadery itd), a walsnie R8500 i 9200 obsluguja tego samego DX (8.1). Edytowane 30 Maja 2005 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 PATRZ wyżej nie wiem czemu ale nie działa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Obie karty są zgodne z Directx 8,1 i gra powinna działać. Może wina tkwi w sterownikach. Ja muszę działać na troszkę starszych bo na najnowszych nie wszystko mi chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreamek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 jak sam powiedziales to jest beta <_< a one mają to do siebie, że są niedopracowane...pełna wersja będzie ci działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...