sulek7 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Mam dylemat mianowicie chce kupic GF6600GT ale niewiem jakiego, w gre wchodza: -galaxy ma pamieci 1,6ns ale jakas dzwina ta firma -leadtek -Gigabyte Niewiem co mam wybram moze poleccie mi cos innego, podkreslam ze w gre nie wchodza grainwardy bo sa za drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Polecam zapytac w przyczepionym topicu o gf 6600 gt, ktory znajduje sie w dziale nv... takich tematow bylo juz sporo i napewno ten poleci do kosza. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek7 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 tam ciezko cos znalezc i niechca odpoiwedziec a jak potrzebuje szybkiej odpowiedzi ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 beirz galaxy i nie zastanawiaj sie jak ma oczywiśćie pamieci 1.6 a jak możesz z zalmanem to jeszcze lepiej - wiadomo droższa wersja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 I z Twojego powodu mamy zmieniać regulamin?! Chyba na głowę upadłeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Bierz Galaxy. Jest najlepszą 6600GT oczywiście oprucz GainWard'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Galaxy, Galaxy, Glaxy i jeszcze raz Galaxy! Sam mam i jest bajer odlot! Super się kręci, mega-wydajna, chłodna. Widać, że Galaxy (choć mało znana) nie oszczędzała na jakości! Wszystko solidnie i stabilnie! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 cadavre ale chyba to z opisu to chyba nie jest Twoj max tylko uzywasz na codzien co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 No pewnie pcmax! Powiem, że ma miedziane radiatory na rdzeniu i pamięciach, al enie potrzebne mi tak zawyżone taktowania - i tak spokojnie mogę pograć w D3 albo HL2 a po co katować kartę! Mój max na standardowym chłodzeniu (bo nie zmieniam) to: 605/1260MHz. Przyjemnie nie? ;) Muszę odpalić 3D Marka 03 i 05 na tych settingach bo sam jestem ciekaw czy osiągnie koło 9k w 03 :) Teraz mam 8300pkt (2003). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 nie dasz radt :P mam baardzo podobny sprzet i max tyle co w podpisie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewar81 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 a co powiecie na porównanie w szranki firm inno3d i galaxy oczywiście chodzi o 6600gt są w podobnych cenach a na teście tutaj http://www.guru3d.com/article/content/169/12/ widać że jest minimalnie lepsza :> proszę o porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Gakaxy jest ponoć ok. Ja polecam MSI jest zajebiste. Te, które mam na zbyciu kręcą sie lekko na 580 i 1200, co daje 9100 marków w 2003. Ilosć dodatkowego softu jaki daje MSI też jest duzym plusem tych graf. No i cena ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Ja jade na gigabycie z pasywnym chlodzeniem (silent-pipe), bez radiatorow na pamieciach i smiga przyjemnie. Wyniki 3d pod avatarem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
solo/ng Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 Galaxy sa swietnie. Duzo ich sprzedajemy, testujemy. W ciagu ~pol roku padla jedna sztuka: ). Polecam. Swietny tez O/C. Wystrzegac sie wersje 6600 256MB - slabiutki O/C. Genialne sa za to 6600GT 128MB , 6600 128MB oraz 6600 128MB Zalman (ta ostatnia wrecz boska; ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...