q-pa Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 witam mam Epox EP-8RDA6+ Pro, athlona xp 2400+ i ramu 256... procka mam ustawionego na ustawieniach fabrycznych: 15*133 i kiedy podkrecam fbs i restartuje z nowymi ustawieniamy przy wlaczaniu pokazuje nadal athlona 2000mhz 15*133... nie weim czemu tak sie dzieje O_o jak zmieniam mnoznik tez nie wchodzi... czy to wina zasilania czy co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) moze po prostu restartujesz kompa bez zapisywania zmian. Edytowane 30 Maja 2005 przez Zajdzik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q-pa Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 az tak glupi nie jestem... wyswietla sie potem ze "podkracenie pracka" nie powiadolo sie i zwby wejsc w bios i zmienic ustawienie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Jeżeli zmieniasz FSB na 166 to się nie dziwie że nie wstaje. Możliwe ze procek nie może zdzierżyć tym 2490MHz. Zakładając oczywiście, że FSB 166, bo jak niżej to może napięcie za małe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...