PiotrQ Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Mam sobie wentylatorek w obudowie maszynki zamontowany na wysokości coolera od procka i zastanawiam się, czy lepiej byłoby założyć go tak, aby powietrze wciagal do obudowy, czy je z niej wysysał. Chodzi oczywiście o to, aby uzyskac najchłodniejsze warunki pracy CPU. Aktualnie w stresie (w niesamowity upał ;-) ) procek (Duron 1810 DHD1600, 1.58V) ma 50 stopni C, chłodzi go CoolerMaster CP5-7JD1B, a wszystko sieedzi na płycie ASRock K7S8X, która z kolei nagrzewa się do ok. 40 C. Co moglibyście mi doradzić? Czy wg. Was takie temperatury są OK? THX, greets. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Na wysokosci procka...czyli pod zasilka :roll: Ma wyciagac cieple powietrze z budy :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dacjano Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Mi sie wydaje że to nie ten dział :mur: a tobie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Tradycyjnie Linek: Sznurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...