Draqq Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam Mam maly problem.Chce zmienic plyte glowna ,procesor i ram Posiadam w tej chwili athlona xp 2000 przekreconego na 1500 bo mam spiecie na plycie glownej i jak podkrece wyzej to mi siada komp.Ram mam 333mhz kingston 512... Bede posiadal kolo 1600zl i co mozna za to kupic normalnego?? Sprzet bedzie glownie przeznaczony do grania :P Z gory dziekuje Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 sama głowna, proc i ramki ? a64 3000+ Venicek dfi ultra-d 2x512 TwinMos Speedpremium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draqq Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Hmm a jakie sa ceny miejwiecej tego i na jakiej stronce bym mugl zamowic bo patrzlaem na apollo.pl i tej plyty dfi nie ma,a tamten sprzet to raczej sprzedac co?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 venice 600,- dfi nf4 ultra d 520,- 2x512mb twinmos speedpremium 460,- razem 1580,- ale... biorac pod uwage posiadany przez Ciebie sprzet masz grafe na AGP a ta plyta obsluguje jeno PCI-E, dlatego albo przyoszczedz jeszcze troche na jakas grafe (np gf6600) albo bedzie trzeba zaproponowac inna konfiguracje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draqq Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nie mam karty PCI-E.Mam GeForce FX 5700LE i jest on na AGP4X. Nie jest to nic specjalnego ale z koleji nie najgorsze. Na gwiazdke zakupie sobie jakas karte a teraz chce plyte glowna ram i procek bo to mam najgorsze :P.I widze ze glownie polecacie ten sprzet ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Nie wiem czy nas dobrze rozumiesz ;) Czyli kupisz taki zestaw i bedziesz czekać na gwiazdkę, aż go wprowadzisz do zycia? Jeśli tak to sie wstrzymaj, ceny mocno spadną ;O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 dokladnie, lepiej poczekac. sprzet masz nie najgorszy wiec do gwiazdki spoko dociagniesz. moze w nowosci bedziesz musial grac na low details, ale sie oplaci. Na druga polowe roku ma przypasc troche nowego sprzetu chyba, wiec to co teraz polecamy bedziesz mogl wyjac sporo taniej, a posiadajac wieksze fundusze niz teraz spoko kupisz nawet lepszego sprzeta. bo plyty z AGP nie beda przyszlosciowe. sam od listopada planuje zblizajaca sie rozbudowe. chcialem kupic radeona 9800 pro w grudniu i mialbym fajnego kompa, ale nierozwojowego. a tak poczekalem pol roku, fundusze dozbieralem, sytuacja okazala sie sprzyjac i szykuje sie przeniesienie na taki sprzet jaki Ci polecilismy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draqq Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 (edytowane) Heh nie nie o to mi nie chodzilo.Mi chodzilo ze wprowadze te zmiany teraz a karte graficzna sprawie sobie na gwiazdke, a ze pieniadze szybko mi znikaja to bym wolal to juz kupic teraz i stracic te 200-300zl bo potem bym musial znowu plan odlozyc jak bym wydal na cos innego a tego nie chce ;].A co sadzicie o karcie asus 6800le bo slyszalem ze mozna odblkowac potoki i bedzie dzialac zmoca G Force6800gt A juz zrozumialem o co wam chodzilo z karta dopiero teraz doczytalem.No to widze ze nowa karte jeszcze trzeba kupic wiec chyba plan bedzie przesuniety na gwiazdke raczej a pieniadze dam mamie do przetrzymania :D Edytowane 30 Maja 2005 przez Draqq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pooh Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 wiesz konto w banku tez dobra rzecz. wplacasz kase i lezy a Ciebie nie korci zeby wydac. co do odblokowywania potokow na jakichkolwiek kartach to baaardzo roznie z tym bywa. na ogol modele LE albo SE to sa odrzoty z normalnych, ktore maja uszkodzone np 2 potoki i te dwa potoki wylaczaja i sprzedaja slabsza, tansza wersje. dlatego odblokowywanie potokow udaje sie raczej rzadko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draqq Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 No akurat nie mam konta bo jestem niepelnoletni jescze niestety rok esh... :P To jaka karte polecacie nie za droga ale zeby mozna bylo z niej duzo wyciagnac i miec spokoj na rok dwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 GF 6600gt?? 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...