sobo05 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 hej ludzie mam nadzieje że to dobry dział na ten temat..za każdym razem kiedy włączam kompa to na zegarze mam dwie godziny wcześniejszy czas na przykład włączyłem teraz o 20 to miałem 18 na zegarze. Głupie..ale od czego to sie tak robi?co mam zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
expi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Przede wszystkim nie szalej ze to wirus! Moze wprowadziles zla strefe czasowa. Wejdz do ustawien zegara systemowego i wybierz GMT +01:00 tam gdzie jest Warszawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Ten zegra ci sie pozni w biosie czy w windowsie? Moze to wina bateryjki albo nforca2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...