liechmaster Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 otorz grychnal mi sie gf4ti4200 i musialem wsadzic stara tnt2 m64, sciagnalem stery pod w2k ale karta nie chce sie zainstalowac :( niby wszystko sie instaluje , komunikat ze instalacja powiodla sie ale po restarcie znowu wykrywa nowy sprzet i nic sie nie dzieje :( starej karty nie odinstalowalem bo nie mialem jak , nie wiem co teraz zrobic. jak odinstalowac stara karte i zainstalowac ta? i jakie stery uzyc czy mozna 40.72? bo mam i te i jakies stare producenta palit. pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Do usuniecia to odpal system w trybie awaryjnym i tam spróbuj skasować starą karte. Detonatorów 40.72 raczej nie powinieneś używać, dla TNT2 skonczyły się bodajże na 24.82 czy jakoś tak... nie pamiętam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 podpisuje sie pod wypowiedzia makonara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...