blantek212 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam wszystkich,mam pytanie odnosnie temeratury procka mam P4 3.2GHz BOX HT-i jak gram w jakos gre to temperatura dochodzi do 50C czy to jest normalna temperatura? i czy da sie jakos zwiekszyc obroty wiatraczka? mam tez kompa 1.2Ghz i tam temp. jest max 30C a predkosc wiatraczka to 4500RPM, natomiast w 3.2 tylko 2300RPM, czy da sie jakos zwiekszyc obroty? Oczywiscie wiatraczek w 3.2 ma o wiele wieksza srednice od tego ktory znajduje sie w 1.2 a ogolna budowa niczym sie nie roznia. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Temperatura jak na boxowe chłodzenie odpowiednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 do takich obrotów to sie wentyl sam wkreca, kiedy mobo uzna ze ma za ciepło. ale nie jest to miły dzwiek ogolnie to temp w normie jak na 3,2 prescott na boxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htw Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam wszystkich,mam pytanie odnosnie temeratury procka mam P4 3.2GHz BOX HT-i jak gram w jakos gre to temperatura dochodzi do 50C czy to jest normalna temperatura? i czy da sie jakos zwiekszyc obroty wiatraczka? mam tez kompa 1.2Ghz i tam temp. jest max 30C a predkosc wiatraczka to 4500RPM, natomiast w 3.2 tylko 2300RPM, czy da sie jakos zwiekszyc obroty? Oczywiscie wiatraczek w 3.2 ma o wiele wieksza srednice od tego ktory znajduje sie w 1.2 a ogolna budowa niczym sie nie roznia. Pozdro 1472948[/snapback] wg mnie tem. jak na box bardzo przyzwoita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nie no u mnie aktualnie 850rmp na zalmanku 7700 i w stresie 63* mam.. no ale ciagle na 3.7 siedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blantek212 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 ok dzieki a odpowiedzi, teraz moge sie juz nie obawiac ze za wyskoka temperaturka jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...