sawyer188 Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Otóz mam problem zmieniam hłodzeinie na chpsecie radka 8500 i nie wiem czym mam przypiąć radiator.Taśma termo mi sie odkleja po kilku godz a w karcie nie ma dziurek na bolce do radiatora.wiec dobry może będzie jakiś klej tylko prosze mi podac nazwe.Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 http://www.4max.pl/default.asp?produkt=72 ale jak skleisz to na amen :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Taśmą termoprzewodzącą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 metalowy rdzeń posmaruj pastą termoprzewodzącą a rogi chipa posmaruj silikonem i przyciśnij mocno radiator , jak wyschnie silikon bedzie trzymać jak skała ale demontaż jest możliwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodówa2 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 zrób to co mówi kolega nademną lub kup dobrą taśmę np. 3M Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 dzieki za info :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...