Mazzi Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Mialem zmieniac kompa, ale wstrzymalem sie troszki. obecnie mam AthlonaXP2400+ na Ecsie k7s5a, do tego dysk WDC Caviar 120GB 8MB Cache. Wszystko w sumie do tej pory bylo ok, ale ostatnio dziwne rzeczy zaczynaja sie dziac. otoz raz sie komp uruchomi i jest ok, brak zwisow (zreszta nigdy mi sie nie wieszal na tej mobo:) i ogolnie ok, innym zas razem przechodzi posta, zaczyna ladowac system i stop. miga tylko _ i nic dalej nie idzie... innym razem znowu wyskakuje, ze autoexec'a nie ma... a niekiedy udaje sie wgrac winshita i jest ok... przeinstalowalem system od nowa i po pewnym czasie dalej to samo zaczyna sie dziac. o co moze chodzic? dysk sie konczy? mam jeszcze ze 2 miechy gwarancji, ale jak im na serwis zaniose to pewnie nic nie znajda, powiedza ze jest ok a ja bede bez dysku pare tygodni. formatowac wszystkiego i zakladac partycji od nowa tez nie bardzo mi sie usmiecha, bo co z danymi zrobie. a moze to cos z plyta? tyle na nia narzekania bylo... teraz tak pomyslalem, ze moze to wina zasilki - codegen 300w... podobny temat dalem w dziale amd, takze nie bic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...