dyziowg Opublikowano 30 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2005 Witam i prosze o pomoc!! Mialem mala awarie w trakcie zmiany partycji w pq magic... podlaczylem dysk do innego kompa, widzial tylko moj dysk C 10gb(tak mialo byc po resize), drugiej partycji nie bylo (pq widzial ja jako pqpr). Po krotkiej lekturze wlaczylem ptedit i zmienilem ustawienia, troche pomoglo widze juz druga partycje ale nie widac na niej danych i praktycznie nie moge nic z nia zrobic... Aha i jeszcze jedno: druga partycja ma ma 100GB, a we wlasciwosciach widac 50GB wolnego i 48GB zajetego miejsca. Mozna jakos odzyskac dane ??? Z tego co czytalem pozostal mi format a pozniej walka z easy recovery. Jesli ktos moze podac jakies rozwiazanie to bede wdzieczny. Dzieki i pozdrawiam Dyzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ok teraz to sie narobilo.... Po paru resetach kompa wlaczyl sie scanidisk i zaczal odnajdywac dane... w skutek tego wszystko avi mpg itd nie dziala..... mp3 pomieszane tutuly i sciezki zdjecia 60% nie dziala.... nie wiem jeszcze jak z programami.... jakas szansa na powrot do normy czy dac sobie spokoj i format?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 1. zamiast pisac 2 posty pod rzad, uzyj opcji edytuj 2. po takiej 'pomocy' ze strony scandiska, to juz bardzo marne szanse.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...