snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Chcem stworzyc foru. Weszlem na strone www.phpBB.com sciagnelem phpBB-2.0.3 i nie wiem co dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Zainstaluj to na serwerze :) przeczytaj manuale... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Muszisz miec serwer z MySQL, php i innymi bajerami. Tam zgrywasz pliki z tej instalki co zassales i wchodzisz w config.php . Potem jest już z górki, bo resztę robi instalator. Powiedz na jakim servie chcesz to stawiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 na interi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 no to chyba zima, bo muszisz mieć MySQL. jeżeli cos to na lycosie były kiedyś darmowe konta z php i MySQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Na interii :) heheh... bez platnego dobrego konta raczej nie pociagniesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 są bezpłatne z mysql i php, tyle ze nie w pl. lista jest chyba nawet na phpbb.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a to chyba sobie daruje... szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 zawsze mozesz skorzytac z usług któregoś z tanich providerów. (patrz allegro. ostatnio widziałem konto 20MB sql, php itp) za 50 zł - dożywotnio. Albo możesz założyć forum u kogoś kto takie coś udostępnia. (czy forum tweaka nie wisiało kiedyś na jakimś systemie darmowych for?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 a kto cos takiego udostepnia?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Możesz założyć sobie forum na http://free4web.pl/ Wystarczy się zarejestrować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2002 Ja mam już swoje forum :D Jedną z wad mego forum jest to że działa kilka godzin dziennie (serwer mam na kopie :)), a tak to spoko. Mam na nim zarejestrowanych aż 15 userów!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 na www.xo.pl mozesz zalozyc sobie za darmo konto sponsorowane z obsluga php i baza danych MySQL... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 10 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2002 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 I zalozylem forum:) Nic trudnego. www.forum.grotagraczy.prv.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...