szakal175 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Czesc! Dostalem pilot do kompa radiowy tylko kurcze cos plytki nie mam i nie moge sie pobawic tym "cudem", wiec wale jak w dym do Was moze ktos wie gdzie szukac... Odbiornik USB: USB RF Remote RecevierP/N 20017629Keine zu wartenden Bauteile.NO SERVICEABLE PARTS INSIDE(FC) Tested To ComplyWith FCC StandartsFOR HOME OR OFFICE USEMade in China by X10 Pilot: RF Remote controlP/N 20017670FCC ID:B4S20016398 Fotki: Sorki za jakosc zdjec ale cyfra w naprawie... Za wszelka pomoc Wielkie Dzieki!! PoZDro! :wink: EDIT DOwiedzialem sie ze sprzet jest firmy MEDION, ale nadal nie moge znalesc sterownika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -Dejf- Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Czy ten odbiornik jest podłaczany do kompa poprzez COM'a?? Jeżeli tak, to jest taki fajny programik do obsługi takich odbiorników i nazywa sie: Girder (ja mam wersje 3.2, pewnie są już nowsze). Ale potrzebujesz też do tego programiku plugina, który obsługuje odbiór podczerwieni, a ten plugin nazywa sie: Igor SFH-56. Powinno zadziałać, miłej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...