sztandar Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam mam pewien problem w czasie burzy mimo że wyłączyłem router piorun uderzył koło mojego domu w słub gdzie szedł kabel sieci i uszkodziło mi tego Routera łapie sygnał adsl ale coś się popsuło jeśli chodzi o Lan , oddałem go na serwis ale z tego co się dowiedziałem jeśli nie da się go naprawić to raczej nie będa mi go chcieli wymienić nie wiem za bardzo co robić kupiem go miesiąc temu. Jak myślicie naprawią go , a jeśli nie to moge jakoś reklamować czy coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 mi w czasie burzy padła plyta g. i dysk i mówiłem w sklepie ze podczas burzy i wymienili a w drugim sklepie oddałem drugą płyte która w tym samym momencie padła i także ją wymienieli na nową :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 No to looz to routerek tez powinni wymienic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 wszystko zależy od tego czy im się bedzie chciało bo mogą sie doczepić i guzik zrobic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...