Johnny Krawężnik Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam. Posiadam taką kartę: http://www.stuartfrench.com/9800pro.php I zastanawiam się nad kupnem VGA Silencer rev3+DHES ( http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52088278 ) z Allegro. Nie wiem tylko, czy ten Silencer wejdzie mi na kartę, skoro mam radiatorki na pamięciach? Ktoś może już się spotkał z tą kartą i tym chłodzeniem? A jeśli by nie dało się zgrać tego chłodzonka i karty, to co byście polecili do 60zł? Z góry dzięki za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klmn Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 zalezy jak wysokie te radiatorki masz. jezeli okolo 1cm to wejzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek_pr Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 oj nie wiem czy sie zmiesci poszukaj gdzies na forach dokładnych opisów i wymiarów tego silencera albo moze kup sobie silencera ktory tez pokryje te kosci pamieci bo z tego co pamietam to wydali jakies inne rev. tego chłodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noorek Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 trzeba bylo kupic R9800 His Ice-Q od razu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny Krawężnik Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Cczyli może być problem... :cry: No nic, dzięki za odpowiedzi. POZDRAWIAM! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) wejdzie bez problemu mam dokladnie taki sam zestaw , tylko ze VGA Silencer w wersji rev2 Edytowane 2 Czerwca 2005 przez jaizm_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...