Sebolll Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Witam! Przejrzalem wszystkie tematy z tego forum o RAM i wiele sie dowiedzialem, ale tak naprawde nie ma w nich informacj jakie moduly RAM sa po prostu perełką wśród tych podzespołów. Załóżmy, że cena nia gra roli, i bierzemy pod uwagę pamięci 512 MB. I pytanko jest takie: jakie moduły są jak Ferrari wśród samochodów, czyli podatne na krecenie, WYDAJNE, SZYBKIE, STABILNE (zarówno w singlu jak i w dualu - ze wskazaniem na to drugie). Czesto ludzie na samym poczatku pytaja co maja wybrac z..... A ja pytam po prostu co mam wybrac biorąc pod uwage wszystko co tylko moze byc. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Jak Ferrari to Vitesty (nawet kolor pasuje :wink: ). Ale wiesz, są na świecie lepsze samochody niż Ferrari. Ale to już niech maniacy się rozpisują jak mają ochotę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 widzisz ja mam pamieci BLITZ jakis tam oemik a chodza jak hynixD43 czy kingmax Hardcore;) na 400mhz cl2 3.3.5 2.6v 500mhz robia przy cl2,5.3.3.6 2.8v stabilnie. a teraz by sie chcialo g-skill albo a-data cos na tccd :D a perelka w srud kosci to napewno sa Tccd wedlug mnie:) czyli G-skill ,A-data :) tyle ze za 512 ramu trzeba zaplacic minimum 470zł jak by cie interesowalo to ja sprzedaje swoje,za znacznie nizsza cenke. jestem z kraka;) pozdro gg3912491 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...