piotras86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 1) czesc , interesuje mnie to jaka jest różnica w grach komputerowych jeżeli komputer obsługuje agp x4 (jaki jest np:wygląd tekstury ,szczeguły, barwa, SZYBKOŚĆ ) i czy róznica po włączeniu agp x8 jest duża , tzn czy szybkość i inne parametry gier są widoczne dla oka użytkownika i czy w jakis sposób zmieniają rozgrywkę ... ? 2) no i drugie pytanie ... - moja płyta główna obsługuje jedynie agp x4 .... i czy lepiej jest zakupić nową płyte główną obsługującą agp x8 czy dokupić 256 ddr (obecnie mam 512 - nie na dualu ),wiem ze kupno pamieci wyjdzie taniej , ale która z tych dwóch opcji przyspieszyła i polepszyła by ogólne działanie gier na moim PC ... Dzięki pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZnAl Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 nie napisales jaka masz mobo i grafe imo lepiej dokupic wiecej ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 karte graf mam saphire readon 9600 pro 256 mb/128 bit agp x8 płyte główna nie pamietam ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Ad.1. Roznica w wydajnosci jest praktycznie zadna,a w wyswietlanym obrazie nie ma :wink: Ad.2. Bierz ram to odczujesz roznice zmieniajac mobo wyrzucisz pieniadze w bloto :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras86 Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 może ktos ejszcze by sie na ten temat wypowiedział :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 proszę bardzo : popieram przedmówców. Różnica to ok 1 do 2 % a RAM zawsze jest potrzebny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 Można ramców dokupić albo tanej wyjdzie podkręt :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...