oSc Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 czy ktos ma pojecie jak sprawic, zeby wskaznik korzystal z innej ikonki? nie chodzi mi tu o zmiane wygladu wskaznika z panelu sterowania, tylko sprawienie zeby w ustawieniach myszy kursorki zostaly tak jak byly, a w rejestrze wprowadzic zmiane zeby jakis kursor podpinal sie pod inny. chce zrobic, zeby na ekranie byl kursor pracy w tle, w czasie gdy faktycznie nic sie nie dzieje i powinna byc sama strzalka bez klepsydry. oczywiscie jak ktos sprawdzi ustawinenia myszy to ma zobaczyc ze wszystkie kursorki sa takie jak powinny. czy cos takiego jest mozliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 (edytowane) Maly programik, ktory jest ukryty i podmienia to... ale to juz chyba pod wirusa podchodzi :blink: Edytowane 31 Maja 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 31 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2005 Tylko ze to bedzie dzialac w tle i nie usuniesz tego z procesow winxp. No i poza tym słychać kiedy komp pracuje a kiedy nie - rzęzi dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oSc Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 to jakim tu programie mowa? bo nie wiem czy zostalo napisane wystarczajaco duzo by cos dzialac czy tez nie :?. a czy bedzie dzialac w tle czy nie to to juz mnie nie obchodzi... a sama ikonka jest wystarczajaco wnerwiajaca, bez odglosow dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...